Angry Birds Go! – Un alt joc profitabil din seria atat de populara

Angry Birds Go! - Un alt joc profitabil din seria atat de populara

Pentru ca probabil nu au castigat suficient de multi pe aproape toate platformele, cei de la Rovio lucreaza la un nou joc.

Rovio angry birds go

Angry Birds este unul dintre cele mai populare jocuri create vreodata, daca nu chiar cel mai popular. Dupa ce s-a lansat pe iOS si a castigat un numar impresionant de adepti, ,,Pasarile Nervoase” au ajuns pe aproape orice platforma moderna de jocuri. Nu as fi surprins sa vedem Angry Birds si pe noile console gen PS4 sau XBOX One.  Pentru ca spera sa mai poata scoate ceva bani din acest brand, printr-un nou site animat, Rovio ne promite un joc complet nou. Este suficient sa intrati pe http://go.angrybirds.com/ pentru a ramane cu un mare semn de intrebare. Nu de alta, dar jocul este promovat ca fiind Angry Birds ,,dar nu asa cum il stiti.

Fara prea multe detalii publicate la aceasta ora, studioul face totusi cateva promisiuni legate de noul joc. ,,Caracterele voastre preferate se intorc pentru acest titlu nou.” Pentru ca se pare ca nu s-au putut abtine de la o descriere gen NFS, creatorii jocului au descris acest episod ca fiind cel mai incitant si incarcat  de actiune joc lansat pana la acest moment.

Fara o data oficiala de lansare, acesta are mari sanse sa se materializeze in urmatoarele luni, fiind probabil gandit ca un refugiu de vara care va va manca cateva ore sau zeci de ore, daca aveti ghinion. In caz ca tineti evidenta, Go! ar fi al saselea joc din serie. Desi personal sunt mai curios de programat pentru 2016, decat de acest joc, ramane acum sa vedem ce producator de dispozitive va fi neglijat din primul val de lansare. Va fi Angry Birds Go! inca un joc care isi va avea originile pe iOS, sau vom vedea noul titlu pe Windows 8 si Windows Phone 8 inainte de orice altceva.

Citește și: