Angry Birds Friends, un nou joc gratuit ajunge pe iOS si Android

Angry Birds Friends, un nou joc gratuit ajunge pe iOS si Android

Deoarece simteau ca nu au profitat suficient de cultul , cei de la Rovio au anuntat un nou joc din populara serie.

Angry birds friends ios android facebook

ieri pe iOS si Android si este gratuit. Nu a durat mult si in cateva ore respectiva aplicatie a ajuns in topul programelor gratuite descarcate pe fiecare dintre cele doua platforme.

Noul joc dezvoltat de Rovio Entertainment are la baza popularul joc de Facebook cu acelasi nume care angajeaza intreaga voastra comunitate de prieteni intr-o competitie permanenta. Nu se termina oricum niciodata jocul respectiv, iar acum, in varianta mobila, posibilitatea ca fanii seriei sa se plictiseasca tinde si mai mult spre zero. Si aici va autentificati cu numele si parola de Facebook si in secunda urmatoare veti vedea cum stati in clasament in comparatie cu prietenii vostrii. Pentru un plus de adrenalina, vor exista turnee saptamanale care va vor necesita un nivel de atentie sporit pentru a va depasi prietenii si cunostintele care va impartasesc pasiunea.

Primul turneu va avea loc incepand cu 6 mai, moment pana la care va puteti antrena intens pentru a va obisnui cu noua mecanica de joc, cu bonusurile pe care le puteti utiliza si cu faptul ca in permanenta, in partea dreapta a ferestrei, vedeti un top al jucatorilor pentru o presiune psihologica sporita.

Din multe puncte de vedere jocul mi se pare unul dintre cele mai perfecte construite in jurul francizei Angry Birds. Singurul lucru care ma supara este ca prietenii mai „inconstieni” vor castiga un avantaj in fata voastra prin power-up-uri pe care le puteti achizitiona cu bani reali.

Citește și: