11 iun. 2013 | 10:00

Pretul consolei si primele jocuri pe care le vom juca pe Xbox One [VIDEO]

ACTUALITATE
Pretul consolei si primele jocuri pe care le vom juca pe Xbox One [VIDEO]

Si Microsoft, ca si Sony, si-a anuntat noua consola in urma cu ceva timp,  au ramas insa multe semne de intrebare legate de Xbox One.

microsoft xbox one launch

Noua consola Xbox One va fi disponibila pentru achizitie incepand cu luna noiembrie a acestui an. Cum este si normal, lansarea va fi graduala, din fericire, Microsoft va face un efort si vom vedea nou consola din prima zi de disponibilitate in 21 de tari. Pretul pentru un Xbox One va fi de 499 dolari in SUA si 499 euro in Europa. Acelasi pret il vom vedea probabil si in tara noastra, transformat in lei. Nu stiu daca va aduceti aminte, insa fiecare Xbox One va veni la pachet cu un senzor Kinect de generatia a doua, un avantaj semnificativ in comparatie cu ceea ce ofera Sony cu 100 de euro mai putin.

Un alt efort al gigantului din Redmond s-a reflectat intr-o lista stufoasa de pe care le vom din prima zi de la lansare. Faptul ca multe dintre ele sunt exclusive nu este neaparat o noutate, mai ales ca acest lucru s-a intamplat din totdeauna in rivalitatea dintre Sony si Microsoft. La o privire obiectiva insa, cei de la Microsoft parca au totusi mai multe tiluri pe care le vom vedea doar pe Xbox One, eventual pe PC, dar cu siguranta nu pe PS4.  Lista include, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Killent Instinct (exclusiv), Ryse: Sone of Rome (exclusiv), Minecraft (modernizat), Sunset Overdrive, Forza Motorsport 5 (exclusiv), Quantum Break (Exclusiv), Crimson Dragon, The Witcher 3: Wild Hunt, Dead Rising 3 (exclusiv), Battlefield 4, Titanfall si, desigur, un nou Halo.

Pentru ca noile jocuri de Xbox One pot fi apreciate mai bine din trailere, am facut un efort de agrega cea mai mare parte dintre ele mai jos.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele