04 iun. 2013 | 11:00

Plants VS Zombies 2 primeste o data de lansare si un trailer [VIDEO]

ACTUALITATE
Plants VS Zombies 2 primeste o data de lansare si un trailer [VIDEO]

Unul dintre cele mai populare jocuri cross platform din toate timpurile, s, se pregateste sa treaca la versiunea 2.0

Plants VS Zombiez 2 release anunt

Acesta va fi care va genera profituri pornind de la achizitii in-app. Noua creatie a celor de la PopCap va imbratisa cu entuziasm sistemul free-to-play, atat de popular in ultimul an si va fi disponibila exclusiv pe iOS incepand cu 18 iulie. Nu a fost facut public modul in care achizitiile in-app vor influenta firul jocului. Mai precis, nu stim daca vom fi nevoiti sa cheltuim bani reali pentru a descoperi niveluri de joc mai avansate sau daca vom ajunge sa cheltuim cativa dolari cu scopul de a termina mai usor cateva misiuni. Printr-un comunicat de presa menit sa spulbere un pic misterul intrebarii anterioare, cei de la PopCap cau declarat ca accesul la o mare parte a jocului va gratuit.

Cu toate ca multi au sperat ca se vor putea juca pe acest titlu din secunda in care va fi publicat, se pare ca, cel putin in primele luni de la lansare doar posesorii de iDevice-uri vor fi norocosii. Personal sunt curios cu cat entuziasm vor fi imbratisate elemente de gaming 3D in noul joc, in conditiile in care exista o presiune destul de mare din partea fanilor de a mentine neschimbata, reteta responsabila de succesul netarmurit al primei aventuri neobisnuite cu zombi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele