15 ian. 2013 | 12:50

Noi zvonuri legate de Samsung Galaxy S IV

ACTUALITATE
Noi zvonuri legate de Samsung Galaxy S IV

Intr-o vizita in camera de demonstratii a celor de la Samsung, editorii Anandtech au descoperit un banner cu niste 

Zvonuri Galaxy S IV

Afisul cu date de lansare, dimensiuni de ecran si densitati de pixeli pare sa fie o programare pentru modele anterioare si viitoare de terminale ce folosesc ecrane AMOLED. In dreptul rezolutiei HD, datele de lansare si dimensiunile de ecran se potrivesc terminalelor Galaxy S III si Note II. Pornind de la aceasta informatie si de la faptul ca se vehicula deja primul trimestru al acestui an pentru , ultimul model din planificare pare sa fie urmatorul varf de gama al companiei. Daca informatiile sunt corecte, in maxim cateva luni ne vom putea juca cu un smartphone al carui ecran va avea 4,99 inci in diagonala si o rezolutie nativa Full HD reflectata intr-o densitate de pixeli de 440 pixeli per inci.

Faptul ca zvonurile din acest caz se alineaza cu informatiile pe care le-am citit anterior este un motiv sa credem si mai mult ca sunt adevarate. Ne asteptam deja la un panou 1080p pentru Galaxy S IV iar daca o diagonala de 5 va fi specifica acestui model, . Ramane acum sa vedem ce ne rezerva MWC-ul, poate la Barcelona vom afla mai multe informatii despre noul Galaxy.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele