27 aug. 2013 | 11:58

Motorola Moto X Developer Edition – Chiar pentru cunoscatori?

ACTUALITATE
Motorola Moto X Developer Edition - Chiar pentru cunoscatori?

Motorola se pregateste sa lanseze noua varianta Moto X Developer Edition, un model ce beneficiaza de 32 GB de stocare si un bootloader deblocabil.

 Motorola Moto X Developer Edition

Droid -Life mentioneaza aparitia noului Moto X Developer Edition, un smartphone cu o capacitate e stocare de 32 GB, in conditiile in care cea mai mare capacitate actuala este tot de 32 GB pentru acest model, insa se poate achizitiona doar de la AT&T. Cu siguranta ca dispozitivul va avea un bootloader deblocabil. Chiar si in aceste conditii, Motorola specifica faptul ca procesul de deblocare anuleaza garantia dispozitivului, semn ca a avea acces la sistemul de operare prezinta totusi niste riscuri pentru hardware. Noul Motorola Moto X va avea gravat pe spate cuvintele Developer Edition.

Punit Soni (VP Product Management la Motorola) nu mentioneaza insa daca smartphone-ul va beneficia de orice facilitati in plus la nivel de software sau de un suport mai deosebit pentru dezvoltatori.

Pretul Moto X Developer Edition nu a fost inca anuntat, insa in conditile in care versiunea de 32 GB de la AT&T este 629 dolari, acesta nu cred ca va fi mai ieftin. Curios faptul ca, in afara de bootloader-ul care duce la pierderea garantiei, Motorola sau Google nu ofera ceva deosebit. Dincolo de inscriptia si carcasa bicolora, avem acelasi terminal ca cel care se gaseste la operatorii GSM.