06 iun. 2013 | 15:00

Microsoft detaliaza printr-un clip schimbarile din Windows 8.1 [VIDEO]

ACTUALITATE
Microsoft detaliaza printr-un clip schimbarile din Windows 8.1 [VIDEO]

Cu toate ca majoritatea pasionatilor de IT banuiesc , Microsoft a decis sa le detalieze printr-un clip.

windows 8.1 detaliat

Windows 8.1 va fi disponibil intr-o versiune Public Preview pana la sfarsitul acestei luni. Acelasi sistem de operare va trece printr-o perioada de RTM inainte de a ajunge la o versiune finala, candva in perioada septembrie – octombrie. Cum , noul OS va putea fi descarcat in mod gratuit de toti posesorii unei licente de Windows 8. Pana cand vom afla insa in cadrul conferintei Tech-Ed, toate noutatile referitoare fostul Windows Blue, sa ne delectam cu o versiune video a schimbarilor.

Pentru a demonstra ca nu glumeste cand vine vorba de schimbarile semnificative pe care le are in maneca pentru viitorii utilizatori de Windows 8.1, Microsoft a prezentat in cadrul Computex clipul de mai jos. In cadrul acestuia, functiile avansate sunt detaliate de Jensen Harris, director pe Experienta Utilizatorului in Windows in cadrul Microsoft.

Acest film ajunge online la mai putin de o saptamana dupa ce pe blogul Technet a fost publicat un articol stufos legat de schimbarile pe care urmeaza sa le vedem in urmatorul Windows. Alternand pana la lansare alte cateva clipuri si articole similare cu cel de saptamana trecuta, din punctul meu de vedere, Microsoft are toate sansele sa schimbe radical opinia utilizatorilor si reticenta acestora fata de tot ceea ce reprezinta Windows 8. Nu ramane decat sa vedem daca o explozie a vanzarilor de licente din primul trimestru al anului viitor imi va confirma presupunerile.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele