14 feb. 2013 | 15:00

iPhone 5S vine in Iunie, este aproape sigur

ACTUALITATE
iPhone 5S vine in Iunie, este aproape sigur

Desi aceste informatii despre iPhone 5S vin in egala masura ca zvonuri si presupuneri, pentru ca par veridice, nu trebuie neglijate.

iphone 5S lansare specificatii

Peter Misek, un analist la agentia Jefferies, este increzator ca urmatorul iPhone 5S va fi lansat in iunie la WWDC in urma unui ciclu de productie care ar trebui sa inceapa in luna martie a acestui an.

Zvonurile legate de urmatorul iPhone s-au intetit in ultima perioada, vanzarile de iPhone 5 fiind de asemea in scadere. Desi se stie ca Apple a micsorat rata de productie pentru iPhone 5, in urma unor restrictii noi legate de calitate, acest lucru nu afecteaza zvonurile cum ca urmatorul iPhone va fi similar cu ultimul lansat.

Cu toate ca diferenta dintre cele doua dispozitive va veni probabil din implementarea unor tehnologii precum NFC, o camera mai buna si un panou IGZO pentru imbunatatirea calitatii imaginii afisate, iPhone 5S va exista cu siguranta. iPhone 5S poate integra un de rezolutie mare si o camera foto/video pe masura, si poate veni cu o baterie semnificativ mai puternica.. Un spatiu de stocare de 128GB este de asemea o idee interesanta.

Intr-o lume in care Peter Misek nu a facut doar pronosticuri care s-au reflectat in realitate, ramane sa vedem cate elemente din noua seria se vor materializa.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele