06 mart. 2013 | 13:14

iPad Mini asigura distractia la bordul noului LaFerrari [+VIDEO]

ACTUALITATE
iPad Mini asigura distractia la bordul noului LaFerrari [+VIDEO]

iPad Mini va fi responsabil de entertainment-ul la bordul noii super-masini LaFerrari.

iPad Mini LaFerrari

Ferrari a anuntat lansarea noului sau model de top, bolidul hibrid LaFerrari estimat la aproximativ 1 milion de euro. Pana acum nimic iesit din comun, daca analizam istoria de lansari a celebrului producator italian, doar ca pentru prima oara regasim la bordul unei asemena masini doua dintre cele mai noi tablete Apple. Mai exact LaFerrari vine echipata cu doua iPad Mini menite sa tina ocupati pasagerii din spate in timpul unui tur de pista. Specificatiile tabletei, prezenta asistentului personal Siri, precum si accesul la aplicatii, filme, muzica si jocuri recomanda iPad Mini drept un partener desavarsit pentru calatoriile cu masina.

iPad Mini Meniu

Nu pot sa imi dau seama daca alegerea are legatura si cu spatiul infim pe care il au rezervat astfel de masini pentru pasageri…Automat daca vorbim de copii, varianta „pitica” a iPad-ului este intr-adevar alegerea potrivita pentru a-ti tine odraslele ocupate. Dar oricum as calcula, ceva da cu virgula pentru ca cine da 1 milion de dolari pe o bestie de 963 de cai putere ca sa isi plimbe copiii cu ea sau ca sa isi inghesuie prietenii pe scaunele din spate. Siri ar putea fi un avantaj in timpul calatoriei, pentru ca soferul ar putea afla anumite detalii, dar daca cele doua tablete sunt fixate in spatele scaunelor, nu vad cum ar putea afla prea multe in timp ce conduce…

Interior LaFerrari

Indiferent cat de inutila ar fi prezenta iPad Mini la bordul LaFerrari, aceasta marcheaza inceputul unei colaborari dintre doi giganti: Apple si Ferrari, iar posibilitatile se anunta infinite pe viitor. Mai mult ca sigur un rol important in aceasta poveste il joaca si Eddy Cue, senior vice president Apple pentru Internet Software, care activeaza si ca membru in comisia de directori de la Ferrari.

Probabil ca pe viitor vom asista la o extindere a acestei colaborari si de ce nu poate vom vedea produse si solutii revolutionare in cele doua industrii: automobile de lux echipate de Aople si smartphone-uri cu iOS inspirate de Ferrari.