08 nov. 2012 | 09:00

Viziunea companiei Apple ajunge la Ferrari

ACTUALITATE
Viziunea companiei Apple ajunge la Ferrari

Venind ca o surpriza majora in piata, in aceste zile Ferrari a anuntat printr-un comunicat ca il numeste pe Eddy Cue membru in consiliul de directori al companiei. Aceasta informatie este relevanta pentru noi prin simplul fapt ca acesta ocupa deja un post important de Senior VP la Apple.

apple ferrari

Responsabil de internet software si servicii in cadrul companiei Apple, Eddy Cue raspunde in cadrul gigantului din Cupertino doar in fata lui Tim Cook. Dupa ce in urma cu aproximativ o saptamana acelasi Vice Presedinte mai primea sarcini legate de Siri si hartile din iOS 6, acum Eddy Cue a devenit un membru in consiliul director de la Ferrari. Exprimandu-si entuziasmul pentru aceasta numire, Cue a afirmat ,,Am visat sa detin un Ferrari inca de cand aveam 8 ani si am fost suficient de norocos sa fiu proprietar al unei astfel de masini de 5 ani. In continuare sunt uimit de designul si nivelul de inginerie de clasa mondiala de care doar Ferrai poate sa dea dovada.”

Aceasta numire mai are o semnificatie importanta in cadrul companiei Apple. Chiar daca sansele de a vedea un produs rezultat dintr-o colaborare Apple/Ferrari sunt minime, apartenenta unui VP Apple la un consiliu director al unei alte companii este o ocazie speciala. Pana la ora actuala doar Tim Cook a mai activiat in consiliul director al unei alte companii decat Apple. Este vorba de Nike incepand cu 2005.

Cu speranta ca vor exista totusi la un momentdat niste MacBook Pro-uri rosii, speram ca Eddy sa nu-si neglijeze sarcinile din cadrul Apple. Nu de alta, dar mai e mult de lucru la Maps.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele