25 nov. 2013 | 10:25

Instagram ar putea deveni şi un serviciu de mesagerie instant

ACTUALITATE
Instagram ar putea deveni şi un serviciu de mesagerie instant

Încercând probabil să se lupte cu Twitter cu propriile arme, are mari şanse să includă în scurt timp şi posibilitatea trimiterii de mesaje.

instagram-messaging-apps im mesagerie

Dacă nu aţi folosit intens , e foarte probabil să nu fi sesizat că uneia dintre cele mai populare reţele sociale construite în jurul fotografiilor pătraţoase ii lipsește o funcţie foarte importantă. Nu aveţi posibilitatea să trimiteţi mesaje private unei persoane dacă vă încântă profilul ei sau vă plac în special imaginile imortalizate de aceasta. Singura posibilitate de a-i atrage atenţia implică să-i daţi tag într-o postare sau să o menţionaţi într-un comentariu.

Cei de la GigaOm au obţinut informaţii dintr-o sursă sigură că până la sfârşitul acestui an ar trebui să vedem introdusă în Instagram funcţia de mesagerie instant. Aparent, aceasta ar trebui să vină sub forma unui update major ce va fi lansat în câteva săptămâni. Având în vedere că Instagram a adoptat şi postarea de conţinut video ca o practică menită să concureze cu serviciul Vine al celor de la Twitter, nu ar fi nici o surpriză să vedem şi o tranziţie a companiei achiziţionate de Facebook pentru un milard de dolari către un serviciu de mesagerie instant. Dacă se va concretiza, ar trebui să vină atât cu posibilitate de mesaje directe între două persoane, cât şi de conferinţe între mai mulţi interlocutori.

La ora actuală, acestea sunt doar zvonuri. Pe de altă parte, lipsa funcţiei de dialog a unui serviciu de mesagerie instant este un minus importat pentru Instagram şi trebuie neapărat implementată, sub o formă sau alta.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele