24 mai 2013 | 13:00

HP reinventeaza conceptul de all-in-one cu Rove Desktop PC

ACTUALITATE
HP reinventeaza conceptul de all-in-one cu Rove Desktop PC

Daca tableta din imaginea de mai jos vi se pare cam mare, motivul este ca nu vorbim de o tableta, ci despre .

hp rove all-in-one portabil

Incercand probabil ceva nou, ca si restul producatorilor de sisteme portabile, , atat prin prisma ideii din spate cat si prin realizare. Acesta poarta numele de HP Envy Rove20 si este clasificat ca fiind primul all-in-one portabil al companiei. Printr-o constructie inteligenta care ascunde standul pe spatele panoului si o baterie care asigura o autonomie de cateva ore, daca ati clasifica acest dispozitiv ca pe un alt hibrid presintalat cu Windows 8 nu va veti insela. In plus, integrarea ecranului touch capabil sa faca diferenta intre 20 de puncte individuale de contact si tranformarea dispozitivului intr-o tableta supra dimensionata, toate reprezinta niste trasaturi originale pe care nu prea le mai gasesti in alta parte.

Nu de alta, dar prin dimensiunile generoase si ecranul de calitate superioara puteti folosi HP Rove-ul si ca pe o unealta de colaborare pe care mai multi utilizatori sa stea simultan cu mana. All-in-one-ul din imagine va fi construit in spatele unui ecran de 20 de inci cu o rezolutie nativa de 1600 x 900 pixeli. Tipul panoului va fi LED IPS. Va avea in spate procesoare Intel Core de generatia a patra si tot procesoarele, datorita IGP-urilor de ultima generatie, vor fi responsabile si de partea grafica. Nu va lipsi nici certificarea Beats Audio. HP Envy Rove20 Desktop Computer va putea fi cumparat incepand cu luna iulie a acestui an pentru o suma ce va varia foarte mult in functie de configuratia pe care v-o alegeti.

rove20-5

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele