31 oct. 2013 | 09:20

Galaxy S5 apare mai devreme decat ne asteptam, compenseaza pentru S4

ACTUALITATE
Galaxy S5 apare mai devreme decat ne asteptam, compenseaza pentru S4

Nu mai e nici o surpriza ca Galaxy S4 nu a atins targeturile de vanzari interne ale companiei, motiv pentru care ne putem pregati de Galaxy S5.

samsung galaxy s5

Daca e sa le luam in ordine, dupa valuri intregi de zvonuri vizavi de un nou iPhone, urmeaza valuri de zvonuri legate de un nou terminal din .

In teorie, Galaxy S4 este un smartphone care a fost primit cu bratele deschise de fanii brandului si care s-ar putea sa mai fi adus si cativa utilizatori noi in curtea gigantului sud-coreean. Problema este insa ca acest aparat relativ recent nu a inregistrat nici pe departe popularitatea pe care o spera producatorul.

Din acest motiv, in 2014 s-ar putea sa vedem un mult mai repede decat s-ar astepta cineva. Desi ultimele cateva modele au fost anuntate in aproximativ aceeasi perioada, urmatorul smartphone de varf are mari sanse sa fie facut public in luna ianuarie, in loc de martie sau aprilie.

In ceea ce priveste configuratia vehiculata, ne putem astepta la un procesor Exynos pe 64 de biti, primul de acest gen pe un terminal cu Android, ajutat de 4GB RAM.

Luand in calcul importanta camerei foto in cele mai noi telefoane inteligente, o alegere nefericita ar fi neintroducerea unui sistem de stabilizare optica in camera Galaxy S5. Aceasta informatie a fost publicata de publicatia sud-coreeana ET News. Desi este greu de apreciat la aceasta ora daca sistemul OIS va fi inlocuit cu altceva la fel de eficient in a genera imagini clare, nu putem decat sa speram ca cei de la Samsung s-au gandit bine inainte sa ia o astfel de decizie. Mai exista insa posibilitatea lipsei de putere de fabricatie a patertenerilor care s-ar putea sa se reflecte in decizii mai greu de inteles la prima vedere. In conditiile in care Samsung face comenzi de zeci de milioane de piese identice pentru un aparat precum cel mai nou Galaxy S, nu este deloc exclus ca un astfel de scenariu sa devina realitate.

In teorie, cei de la Samsung sunt responsabili de cea mai mare parte a componentelor interne ale unui telefon propriu, totusi, momentan nu au inceput sa produca module de captura foto/video.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele