18 mart. 2013 | 09:45

Feedly, noua gazda pentru utilizatorii de RSS

ACTUALITATE
Feedly, noua gazda pentru utilizatorii de RSS

Se pare ca emigrantii de la Google Reader si-au gasit o destinatie serioasa intr-un serviciu relativ nou: Feedly.

Feedly 500.000 de utilizatori

La scurt timp dupa izbucnirea scandalului in jurul inchiderii Google Reader, creatorii mai multor servicii similare s-au grabit . Promisiunea celor de la Feedly.com se pare ca a fost cea mai credibila, din moment ce, in doar cinci zile, 500.000 de utilizatori noi au trecut de la Google Reader la Feedly.

Anuntul de mai sus a fost facut printr-un post pe blogul oficial al serviciului. Cu aceeasi ocazie, echipa Feedly s-a laudat cu marirea de zece ori a benzi de internet alocate serviciului si cu adaugarea de noi servere pentru a gazdui valul imens de utilizatori noi. Aparent, cele mai mari prioritati pentru micuta companie sunt mentinerea online a serviciului si adaugarea saptamanala de functii noi. In acest moment, Feedly este deja un client cross-platform serios, cu versiuni pentru iOS, Android, Chrome, Firefox si Safari. In AppStore-ul celor de la Apple a ajuns deja pe primul loc in top 10.

Acest anunt vine la doar cateva zile dupa ce de semnaturi pentru salvarea Google Reader. Cu un ritm atat de alert al imigratiilor catre noi servicii similare, s-ar putea deja sa fie prea tarziu pentru ca Google sa se razgandeasca in privinta Reader-ului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele