08 mart. 2013 | 14:05

Call of Juarez: Gunslinger – Teaser Trailer

VIDEO
Call of Juarez: Gunslinger - Teaser Trailer

Uitasem complet ca un nou joc din seria Call of Juarez a fost lansat. Noul titlu, intitulat Gunslinger, a primit in trecut un simplu trailer realizat cu actori si niciun alt detaliu. Se pare ca Ubisoft si echipa de la Techland sunt gata sa rupa tacerea in legatura cu noul Call of Juarez, dar nu inainte de a ne mai oferi un material care nu spune foarte multe.

Trailerul de mai sus pare a fi realizat in motorul grafic al jocului si prezinta diverse medii de joc pe care presupun ca le vom explora pe parcursul povestii din Gunslinger. Putem vedea pentru cateva secunde personajul principal al jocului, Silus Greaves, care este debutant pentru aceasta serie. Call of Juarez: Gunslinger pare a fi dezvoltat pentru distributie digitala, fiind asteptat pe Steam, Xbox Live si PlayStation Network, insa pana nu auzim acest lucru din partea producatorilor, nimic nu este concret.

Din fericire, dezvaluirea unui trailer mai lung, care probabil sa puna toate imaginile din clipul de mai sus intr-un context coerent nu este departe. Acesta va fi publicat pe 14 martie pe canalul oficial de YouTube al studioului.