28 ian. 2013 | 08:19

Bill Gates isi exprima opinia despre Windows 8 si Surface

ACTUALITATE
Bill Gates isi exprima opinia despre Windows 8 si Surface

Intr-o perioada in care popularitatea noului sistem de operare Microsoft, Windows 8, continua sa fie pusa sub semnul intrebarii, 

Bill Gates Windows 8 vanzari

Chiar daca face parte din board-ul de directori Microsoft, Bill Gates nu mai este de multi ani un jucator important cand vine vorba de deciziile interne. Intr-un interviu acordat celor de la CNBC, el insusi a confirmat lipsa de participare in treburile zilnice ale companiei.

Facand o aluzie la problemele pe care le intampina Microsoft cu noul sistem de operare, Windows 8, reporterul l-a intrebat pe Gates daca simte nevoia sa revina la conducerea companiei. In locul unui raspuns simplu, fostul CEO, a detaliat cateva elemente cu scopul de a justifica motivul pentru care revenirea sa la Microsoft este putin probabila.

,,La Microsoft se petrec multe lucruri captivante. Este un domeniu competitiv. , ca urmare nu fac decat sa le impartasesc multe idei legate de directia pe care trebuie sa o urmeze suita Office. Sunt de parere ca domeniul IT ca si intreg ar trebui sa fie mandru in legatura cu cat de repede se misca, iar Microsoft va fi lider in multe dintre ramurile tehnologiei.

In concluzie, Bill Gates continua sa fie de parere ca Microsoft se descurca suficient de bine si fara fondatorul ei la conducerea companiei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele