20 feb. 2013 | 17:20

Apple lanseaza update dupa update pentru iOS

ACTUALITATE
Apple lanseaza update dupa update pentru iOS

In cazul in care mai aveati vreun dubiu ca iOS 6.1 vine cu mai multe lucruri rele decat bune, recenta lansare de iOS 6.1.2 ar trebui sa va lamureasca.

Apple iOS 6.1.2 update download

Dupa ce s-a confirmat ca orice utilizator cu un pic de rabdare poate trece peste codul de securitate al unui iDevice cu iOS 6.x, Apple a promis ca va remedia problema. Noul update de firmware lansat astazi pentru dispozitivele cu iOS se pare insa ca adreseaza alta greseala a companiei.

iOS 6.1.2 remedieaza un bug in modul in care iOS-ul comunica cu serverele de email pe Microsoft Exchange. Problema aparuta dupa lansarea versiunii de software 6.1 se reflecta intr-un trafic de date suplimentar cu un server Exchange si, in anumite conditii, in blocarea respectivului server. Problema descrisa a fost atat de grava incat multe companii internationale au taiat accesul la email pe astfel de servere utilizatorilor cu iOS 6.1.

Desi presimt ca pana la sfarsitul saptamanii vom vedea probabil si un iOS 6.1.3, nu pot decat sa sper ca Apple va decide in urmatoarea versiune de firmware sa remedieze si restul problemelor ramase. Ca de fiecare data, noul update este disponibil atat prin iTunes cat si prin OTA accesand Settings – General – Software Update.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele