16 oct. 2013 | 08:55

Angry Birds Go! este un Mario Kart combinat cu pasarile nebune [VIDEO]

ACTUALITATE
Angry Birds Go! este un Mario Kart combinat cu pasarile nebune [VIDEO]

Dupa ce au dat publicitatii o imagine in urma cu cateva luni, cei de la Rovio au oferit astazi toate detaliile despre Go!.

Angry Birds Go! joc

Este clar ca Rovio nu se plictiseste sa lanseze noi jocuri in universul Angry Birds, aceeasi companie a anuntat oficial un nou joc ce pleaca de la aceeasi franciza.

este un joc similar cu Mario Kart ce va fi lansat pe 11 decembrie si care va pune personajele preferate in mijlocul unor curse arcade foarte colorate. Instrumentele folosite vor fi tot karturi, iar directia in care se va desfasura orice cursa pare sa fie una singura, de sus in jos, dintr-un varf de munte pana la baza lui.

Pentru ca jocurile mai recente ale finlandezilor nu se mai rezuma la o experienta batuta in cuie, si de aceasta data parteneriatul cu Hasbro se va dovedi foarte util. Dupa ce au creat Telepod-uri pentru a introduce personaje noi in cel mai nou joc Angry Birds Star Wars 2, se pare ca noi Telepod-uri vor amplifica experienta din Angry Birds Go! prin introducerea de noi karturi.

Avand in vedere viteza cu care Rovio lanseaza noi jocuri Angry Birds, sunt curios daca nu cumva vom lua parte la un fenomen de diluare a brandului si in curand nu va mai fi interesat nimeni de astel de creatii. Voi cat mai jucati Angry Birds?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele