22 oct. 2012 | 11:10

Un job neobisnuit te tine departe de Facebook

ACTUALITATE
Un job neobisnuit te tine departe de Facebook

Statul pe Facebook este pentru cei mai multi dintre noi echivalent cu moartea petrecerii timpului la birou intr-un mod constructiv, profitabil si eficient.

Facebook Slap job

Un individ care a constentizat ca este dependent de Facebook a postat un anunt pentru un job pe Craiglist, cu speranta de a se vindeca si de a deveni din nou eficient in fata computerului. Descrierea jobului implica angajarea unui om cu speranta de a-i trage palme atunci cand in loc sa lucreze sta pe Facebook.

Anuntul suna cam asa:

Title:(domestic gigs) Slap me if I get off task…

Hey!

I’m looking for someone who can work next to me at a defined location (my house or a mission cafe) and will make sure to watch what is happening on my screen. When I am wasting time, you’ll have to yell at me or if need be, slap me.

You can do your own work at the same time. Looking for help asap, in mission, near 16th mission BART.

Compensation: $8 / hour, and you can do your own work from your computer at the same time.

Individul in cauza poarta numele de Maneesh Sethi si, din cate se pare, a fost dispus sa plateasca pe cineva cu 8 dolari pe ora doar pentru a-i trage palme in momentul in care ar fi intrat pe Facebook. Cu toate ca traiesc cu impresia ca la mijloc este implicat si un fetis, altfel nu-mi explic de ce ar fi dispus cineva sa primeasca palme, oamenii interesati de job nu au intarziat sa apara. In prima ora au raspuns 20 de persoane la anunt.

In final a optat pentru Kara, o scriitoare ca si el, alaturi de care in imaginea de mai jos incerca  fara succes sa lucreze. Interesant este faptul ca, indiferent de metoda, noul sau sistem s-a reflectat intr-o crestere a performantei de la 38 la 98%.

craiglist-facebook-slap

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele