25 ian. 2012 | 13:00

Uite SOPA, nu e SOPA!

ACTUALITATE
Uite SOPA, nu e SOPA!

SOPA

In ultimul timp, internetul a fost plin de informatii si reactii care mai de care mai vehemente cu privire la actiunile americanilor de a combate pirateria online. Practic majoritatea internautilor au identificat: SOPA si PIPA cu dusmanii de moarte ai libertatii online.

Dupa cum stiti, desi mai multe site-uri au ales sa protesteze impotriva acestor legi, autoritatile americane au  inchis megaupload.com si ulterior a izbucnit un adevarat razboi al amenintarilor si atacurilor din partea hackerilor din Anonymous.

Bineinteles ca in toata telenovela asta trebuie sa existe si victime colaterale, iar prima ar fi site-ul asociatiei producatorilor organici din Scotia: Scottish Organic Producers Association – SOPA.

Conform ubergizmo.com, administratorii site-ului au marturisit ca au fost bombardati de amenintari si e-mail-uri violente de la o multime de oameni profund nemultumiti de actiunile lor „criminale”.

Avand in vedere ca site-ul contine informatii despre legume si animale crescute prin metode organice, singurii „criminali” in toata povestea asta sunt cei care isi varsa nervii fara sa stie exact pe cine. Va dati seama in ce stres ar putea fi crescute oile si legumele prezentate pe site si asta pentru ca stau in calea downloadarii frauduloase a ultimului album a lui Justin Bieber, Lady Gaga sau Florin Salam.