23 apr. 2012 | 14:56

Seria Uncharted, acum in format video

ACTUALITATE
Seria Uncharted, acum in format video

uncharted trilogy

Uncharted este una din cele mai aclamate serii de jocuri video. Punctul forte al acesteia este povestea foarte bine realizata, prezentata prin intermediul secventelor cinematice, care sunt comparabile din punct de vedere calitatitv cu filmele de la Hollywood.

Ei bine, utilizatorul reddit „morphinapg” a decis sa incerce sa realizeze din aceasta serie o trilogie video, folosind atat filmele pre-randate care apar pe parcursul jocurilor, cat si gameplay direct pentru a le conecta. Chiar daca nu poti spune ca primesti experienta adevarata Uncharted, pentru cineva care nu detine un PlayStation 3 si este curios sa vada de ce toata lumea lauda aceasta trilogie, vizionarea acestor „filme” poate sa fie de ajuns.

Evident, in cazul in care doriti sa jucati aceste titluri vreodata si nu vreti sa aflati povestea inainte de a face acest lucru, incercati sa va abtineti de la apasarea butonului „Play”.

Atentie, fiecare din clipuri depaseste durata medie a unui film obisnuit, ceea ce inseamna ca aveti nevoie de ceva timp liber pentru a le parcurge pe toate. Vizionare placuta!