21 sept. 2012 | 10:30

Moga iti transforma smartphone-ul in consola de gaming

ACTUALITATE
Moga iti transforma smartphone-ul in consola de gaming

Pentru ca unul dintre singurele moduri prin care puteti profita de puterea de procesare dintr-un smartphone modern este gamingul, PowerA va ajuta sa puneti potentialul de consola portabila de gaming la munca.

powerA-MOGA-Anrdorid-controller

Accesoriul din imaginea de mai sus este un gadget pe care daca vom avea noroc il vom putea achizitiona si din tara noastra. Creat de PowerA, numele complet al acestuia este MOGA Bluetooth Android Controller.

MOGA foloseste  o conexiune Bluetooth pentru a se conecta la un smartphone cu Android si se apropie ca functionalitate de un gamepad clasic . Acesta include doua stick-uri analog, 4 butoane frontale si alte doua butoane pe spatele aparatului. Pentru o buna functionare se recomanda un smartphone sau tableta care ruleaza Android Gingerbread ca sistem de operare. Exista desigur si o aplicatie dedicata dispozitivului pe Google Play care ar putea sa va ajute sa particalarizati procesul de interactiune dintre joc si gamepad.

MOGA va avea un pret de 50 dolari si prin intermediul diverselor update-uri, dezvoltatorul promite ca va fi compatibil cu un numar cat mai mare de jocuri si aplicatii. PowerA deja a incheiat contracte cu Gameloft, Atari, Namco, Sega si Remedy Entertainment pentru a a asigura compatibilitatea cu cat mai multe aplicatii inca din primele zile.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele