31 aug. 2012 | 20:45

iPhone 5 a ajuns pe net din toate unghiurile

ACTUALITATE
iPhone 5 a ajuns pe net din toate unghiurile

Daca nu va incadrati inca in cercul oamenilor care s-au plictisit de informatii referitoare la noul iPhone, astazi s-a petrecut evenimentul mult asteptat de unii internauti de a-l vedea ,,intr-o bucata”. Noul iPhone 5 a ajuns pe net intr-o iteratie ce pare autentica si probabil identica cu cea pe care o vom vedea pe 12 septembrie in mana lui Tim Cook.

noul iPhone 5

Informatia preluata deja de mai multe publicatii online, include un iPhone 5 complet asamblat. Aceasta este o schimbare majora fata de porturile, mufele, cablurile si carcasa pe care le-am vazut pana acum. De asemenea, pentru prima oara vedem noul iPhone langa un iPhone 3GS si un iPhone 4.

Ca de fiecare data acest gen de imagini trebuie percepute ca zvonuri, indiferent de numarul site-urilor care preiau niste imagini si indiferent cat de mari sau mici sunt watermark-urile. Trecand peste provenienta dubioasa a imaginilor, produsul in sine pare destul de veridic si pare sa fie realizat pe aceeasi linie a zvonurilor pe care le-am vazut pana in acest moment pe internet.

Diferente Iphone 5 - iPhone 4-iPhone 3Chiar daca nu stim de exemplu daca va avea un senzor NFC, sau nu, si nu stim o serie de specificatii interne, estetic eu sunt de parere ca asa va arata iPhone-ul. In egala masura insa, sunt convins ca Apple ne va uimi cu cateva lucruri la evenimentul de anuntare al noului iPhone. Mai sunt doua saptamani.

noul iPhone 5 iPhone 3 iPhone 4

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele