14 nov. 2012 | 13:05

HTC Droid DNA – Smartphone Full HD lansat in America [+VIDEO]

ACTUALITATE
HTC Droid DNA - Smartphone Full HD lansat in America [+VIDEO]

Cu ceva timp in urma v-am prezentat noul HTC J Butterfly destinat exclusiv pietei din Japonia si tot acum cateva saptamani discutam despre posibilitatea acestuia de a intra pe piata americana doar ca sub alta denumire. Iata ca intre timp minunea s-a intamplat iar HTC a lansat impreuna cu Verizon noul smartphone Droid DNA.

HTC Droid DNA

Display-ul de 5 inci Super LCD 3, Full HD la 440 ppi vine drept „bonus” pe langa restul dotarilor hardware demne de invidiat: procesor quad-core Qualcomm Snapdragon Pro S4 la 1,5GHz, 2GB memorie RAM, memorie interna de 16GB, camera principala de 8MP si cea secundara de 2MP cu unghi de captura ultra-wide. Mai mult decat atat, Droid-ul ruleaza Android Jelly Bean completat de HTC Sense 4+ si ofera o viteza de navigare superioara prin intermediul conexiunii 4G LTE.

Din punct de vedere al design-ului noul smartphone impresioneaza prin dimesiunile nu foarte exagerate: 141 x 70.5 x 9.7 mm si cele 138 grame. Cu alte cuvinte destul de aproape de un Samsung Galaxy SIII, ba chiar usor mai subtire si cu o carcasa dintr-un material deloc lucios.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/HTC Droid DNA/”/]

Cu alte cuvinte americanii vor avea pe piata pe acest sfarsit de an, un exemplar care insumeaza cam tot ce ar putea sa isi doreasca de la un telefon mobil de ultima generatie. Practic vorbim despre un telefon care se situeaza ca marime intre S3 si Note 2, la capitolul performanta impresioneaza datorita specificatiilor, are un display menit sa desfinteze conceptul de Retina si fiind lansat de Verizon va ajunge la un pret competitiv. Singurule puncte slabe ale terminalului ar fi bateria de doar 2020 mAh, aici depinde de optimizare, dar intr-o utilizare heavy ma indoiesc ca o sa impresioneze prin autonomia sa si nu in ultimul rand absenta de pe piata Europeana.

Un lucru este cat se poate de clar, HTC incearca sa isi resusciteze vanzarile prin impunerea unui nou trend in materie de smartphone-uri Full HD si nu greseste deloc. Urmeaza sa vedem reactiile din partea concurentei care daca va raspunde cu noi modele Full HD, risca sa isi canibalizeze abia lansatele flagship-uri.

Mai jos aveti un mic hands on realizat de cei de la gsmarena.com.