06 dec. 2012 | 14:00

Dupa Wii Fit apare si Wii Fit U, pentru noua consola Nintendo

ACTUALITATE
Dupa Wii Fit apare si Wii Fit U, pentru noua consola Nintendo

Wii Fit a fost un joc cu un real succes pentru pe Nintendo Wii in urma cu cativa ani, acum a venit randul sa apara o suita similara, Wii Fit U pentru noua consola de la Nintendo.

Nintendo Wii U Fit

In prima parte a anului viitor, utilizatorii care isi doresc sa slabeasca prin intermediul jocurilor pe televizor isi vor putea potoli setea de efort fizic prin intermediul Wii Fit U. Pentru a duce experienta la un alt nivel, in acelasi pachet cu Wii FIt U veti primi un Fit Meter. Un nou gadget ce functioneaza ca si un pedometru, respectivul accesoriu va monitoriza la un nivel mult mai complex toate caracteristicile efortului fizic din timpul jocului pentru ca in secunda urmatoare sa le poate uploada pe consola. Doar din acel moment veti avea un feedback concludent legate de eficienta cu care ati efectuat exercitiile.

Initial vorbim de 77 de exercitii fizice, inclusiv saritura la trambulina, la care se mai adauga o noua suita de teste pentru abilitati de dans. Chiar daca este greu de inteles decizia celor de la Nintendo de a nu include acest pachet in optiunile de craciun ale gamerilor, asta nu inseamna ca acesta nu va fi de un real succes.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele