Nu ne mai facem iluzii nici în privinţa Wii

, 15 Ian, 14:30

WiiDupă ce Microsoft ne-a asigurat că Xbox 360 rămâne neschimbată pentru urmatorii nu se ştie câţi ani, cei de la Nintendo ne risipesc şi ei ”grijile” în privinţa Wii, cel puţin pentru anul acesta. Aşa spune preşedintele Nintendo America.

După doi ani de cerere nesăţioasă, Wii s-a cam împotmolit în 2009. Şi, având în vedere reducerile de preţ practicate de Microsoft şi Sony şi introducerea tehnologiei bazate pe senzori de mişcare, toată lumea se aştepta la un nou sistem Nintendo, mai puternic din punct de vedere tehnologic, poate chiar anul acesta.

Nu e cazul. ”Suntem încrezători că Wii mai are viaţă lungă de acum înainte”, a declarat preşedintele Nintendo America, Reggie Fils-Aime, care a dorit să pună capăt speculaţiilor legate de o eventuală îmbunătăţire a consolei în următoarele luni.

Declaraţia lui Fils-Aime vine în contextul unei resuscitări a consolei Nintendo de lansarea unei serii de jocuri video aşteptate: Wii Fit Plus, Wii Sports Resort şi New Super Mario Bros. Wii.

Pentru a rămâne competitivi cu Xbox 360 şi PlayStation 3, cei de la Nintendo au anunţat că vor introduce şi ei serviciul video online Netflix pe Wii, urmând exemplul celor doi concurenţi. Oricum, asta e pentru alţii, pe noi ne lasă indiferenţi, de vreme ce Netflix este disponibil doar în Statele Unite.


Sursa: Gamespot

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail