31 dec. 2012 | 10:30

Cum sa-ti transformi parola la WiFi in QR Code

ACTUALITATE
Cum sa-ti transformi parola la WiFi in QR Code

Daca aveti un local sau pur si simplu sunteti vizitati de multi prieteni, parola la WiFi are toate motivele sa stea pe un perete in .

Cum sa-ti transformi parola la WiFi in QR Code

Am dezbatut in numeroase randuri faptul ca investitia in codurile QR fie nu a fost inspirata, fie nu a fost suficienta. Trecand peste faptul ca prea putini posesori de smartphone stiu cu ce se mananca aceste coduri, o echipa creativa de dezvoltatori au reusit sa le foloseasca la ceva foarte util.

Cautand o solutie mai practica la intrebarea ,,zi-mi te rog parola la WiFI”, care sa va genereze un cod QR dintr-o parola, indiferent cat este de complexa. Astfel, orice posesor de smartphone sau tableta poate afla parola voastra prin intermediul unui Pe langa faptul ca respectivul cod este generat vectorial si-l puteti imprima la orice dimensiune, in spatele lui se pot salva si alte . Astfel un musafir poate vedea, pe langa parola efectiva, numele retelei Wireless (SSID) si tipul de encriptare folosita. Este suficient sa intrati pe site-ul de mai sus, sa introduceti detaliile aferente retelei voastre si sa va generati codul. Un avantaj semnificativ al acestui format este ca va puteti utiliza o parola foarte complexa care in alt context ar fi dificil de tinut minte.

 

Parola WiFi QR Code

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele