Sediul Facebook ascunde un cod QR

Sediul Facebook ascunde un cod QR

facebook-rooftop-qr-code

Desi codurile QR tot nu sunt la fel de populare pe cat si-ar dori unii, pentru entuziastii domeniului IT reprezinta o metoda atractiva de propagat continut, mai ales prin Facebook.

Avand in vedere ca Facebook numai de angajati entuziasti nu duce lipsa, in urma cu cateva zile pe acoperisul noului sediu a fost descoperit un cod QR a carui dimensiune este egala cu 12,8 metri x 12,8 metri. Desi din experienta personala codul nu duce momentan nicaieri, asta nu-l impiedica sa aiba o poveste in spate.

Fiind rezultatul unui Hackaton, o forma extrem de populara de stimulare a creativitatii printre anagajati, codul QR de mai sus a facut parte dintr-o competitie pentru decorarea sediului Facebook. In respectivul context, desi unii s-au rezumat la postere si marcaje de diferite genuri, un individ pe numele de Mark Pike a dorit mai mult. Considerata momentan cea mai mare reprezentare a unui astfel de cod de pe planeta, in teorie in momentul in care il scanati ar trebui sa fiti transferat la adresa www.facebook.com/FBQRCode.

Voua v-a mers?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: