24 ian. 2022 | 13:35

Xonia, atac la Elena Chiriac după ce a votat-o la Survivor România 2022. Totul e clar acum

Monden
Xonia, atac la Elena Chiriac după ce a votat-o la Survivor România 2022. Totul e clar acum
Xonia o atacă dur pe Elena Chiriac. Ce a spus cântăreața?

Xonia a părăsit competiția Survivor România 2022, dar continuă cu un atac uriaș către Elena Chiriac ce se află încă în Republica Dominicană. Ce spune celebra cântăreață despre sportiva de la Faimoși? Fanii show-ului au rămas fără cuvinte.

Survivor România 2022: Xonia o atacă dur pe Elena Chiriac

Survivor România 2022 a început în urmă cu mai puțin de două săptămâni, dar iată că încă din primele ediții a reușit să le pună pe tavă fanilor emoții uriașe și tensiuni incredibile. Conflictele sunt la ordinea zilei în noua ediție, mai cu seamă în echipa Faimoșilor.

Cei de la roșu au pierdut deja un coechipier ce părea că începe să se descurce în teren. Artista a fost eliminată și a ajuns din nou în România, la scurt timp după ce a acceptat provocarea din Dominicană. Artista a spus cuvinte dure în special la adresa coechipierei sale, Elena Chiriac.

Invitată de Zanni în platoul emisiunii sale, cântăreața a dezvăluit că nu s-a simțit apreciată de cei din echipa din care a făcut parte și a detaliat că a știut încă din prima clipă că Elena nu a simpatizat-o.

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram.

Nu puteam să mă mai țin. Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje”, a declarat Xonia, în emisiunea lui Zanni, difuzată pe platforma VOYO.

„Sunt liniștită, sunt un om echilibrat”

Pe de altă parte, blondina a ținut să mulțumească fanilor pentru toată susținerea primită și pentru mesajele de încurajare pe care le-a citit după ce a ajuns în țară. Cea din urmă a mai subliniat că nu ar fi apelat niciodată la manipulare pentru a-și prelungi șederea în competiție, mai cu seamă că nu îi stă în caracter:

„Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective”, a adăugat solista.

  • Echipe Survivor 2022

Cei 12 FAIMOȘI care au pornit la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei 12 RĂZBOINICI care participă la Survivor România 2022 sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro