25 apr. 2024 | 00:10

Dezamăgiri la Survivor All Stars, 24 aprilie 2024. Zanni nu și-a mai putut ascunde supărarea: ”Îmi pare rău”

Emisiuni TV
Dezamăgiri la Survivor All Stars, 24 aprilie 2024. Zanni nu și-a mai putut ascunde supărarea: ”Îmi pare rău”
Tensiuni la Survivor All Stars. Nu și-a mai putut ascunde dezamăgirea: ”Suntem un singur trib, dar fiecare trage cu frații”

Lupta este tot mai strânsă între concurenții de la Survivor All Stars. Competiția continuă cu probe tot mai grele, iar stresul și oboseala încep să își spună cuvântul. De ce sunt dezamăgiți concurenții și ce probe îi așteaptă în această seară.

Competiția, tot mai strânsă la Survivor All Stars

O nouă ediție a emisiunii Survivor All Stars este difuzată miercuri, 24 aprilie 2024, la Pro TV. Stresul și presiunea sunt tot mai mari de la o zi la alta și asta se simte din plin din atitudinea concurenților, care reacționează în consecință.

Probele sunt tot mai grele și concurenții, deși sleiți de putere, dau tot ce au mai bun pentru a rămâne cât mai mult în loc. Drumul în competiție nu se oprește aici, ci mai este puțin până când doar unul dintre jucători va pleca acasă cu premiul cel mare.

Ieri, Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că primul joc este cel pentru rolul de căpitan. Astfel, ai șansa de a forma propria ta echipă, iar Sorin și Robert au reușit să rămână ultimii, câștigând acest drept. A fost cu adevărat o onoare și s-au asigurat că fac cea mai bună alegere.

Sorin i-a ales pe Ștefania Ștefan, Iancu, Andrei și Alex Delea, iar Robert i-a adus alături de el pe foștii Faimoși, Zanni, TJ Miles, Ana și Ștefania.

Jocul a fost unul extrem de strâns și dificil, dar eforturile au meritat. Cei conduși de Sorin s-au impus cu 10 la 7, iar munca lor va fi răsplătită din plin.

După atâta muncă și dedicare, vor avea parte de o recompensă pe cinste. În această seară vor vedea cum s-au distrat într-un parc de aventură, în Punta Cana.

„Suntem bucuroși că am câștigat acel reward, abia așteptăm să plecăm. Sper să ne distrăm cu toții”, a spus Sorin, mândru că echipa lui a dat tot ce a avut mai bun pe teren.

Tensiuni la Survivor All Stars

Concurenții s-au întors în arenă, pregătiți să se confrunte pentru a obține colanul de Imunitate. Doar unul va ieși învingător și va avea posibilitatea de a se bucura de toate privilegiile în timpul consiliului de seară.

Chiar dacă nu mai sunt împărțiți în echipe, pare că deciziile continuă să fie influențate de vechile alianțe. O mulțime de discuții contradictorii au loc între concurenții care își pierd tot mai repede cumpătul și sunt capabili de orice pentru a rămâne cât mai mult în concurs.

”Suntem un singur trib, dar fiecare trage cu frații lui”, declară un concurent, nemulțumit de atitudinea unuia dintre colegii care încă pare apropiat de foștii colegi de echipă.

De cealaltă parte, Ana Porgras a spus că este foarte dezamăgită de rezultat. Și-ar fi dorit să aibă și ea parte de relaxare, dar se pare că norocul nu a fost de partea lor de data aceasta.

 „Aș fi vrut să mă distrez și eu, să mă duc în Punta Cana, dar ce să vezi – nu am fost atât de buni la joc”, a spus concurenta.

La finalul ediției din 24 aprilie 2024, Zani a pierdut în fața Ștefaniei, aceasta din urmă câștigând colanul de imunitate. După ce a realizat scorul, concurentul a spus că-i pare rău.

Ediția din 23 aprilie a emisiunii Survivor All Stars a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:18. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.5 puncte de rating și 20.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.6 puncte de audiență și 17.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.1 milioane de români au trăit la intensitate maximă episodul.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Trei zodii care vor avea succes pe plan amoros în următoarele zile
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Capital.ro
Trucul care te ajută să cureți rapid ouăle fierte de coajă. Puțini cunosc această metodă simplă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro