Critici dure pentru Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022: „Dacă eram eu acolo, îi spuneam ‘prietene, avem timp’” VIDEO

Critici dure pentru Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022: „Dacă eram eu acolo, îi spuneam ‘prietene, avem timp’” VIDEO
Critici dure pentru Catalin Zmarandescu de la Survivor Romania 2022

Cătălin Zmărăndescu a fost protagonistul unui scandal de proporții în prima săptămână de concurs de la Survivor România 2022. După ce s-a certat cu Roxana Ciuhulescu în camp și a țipat la Olitilia Bilionera în timpul probei pentru jocul de recompensă de marți, 18 ianuarie, fostul luptător a fost criticat aspru de către o vedetă din România.

Roxana Vancea l-a apostrofat pe Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu a fost luat la ochi la Survivor România, după ce a intrat într-un conflict cu anumite persoane din echipa Faimoșilor. Și-a pierdut cumpătul și a țipat la Otilia Bilionera pe traseu, moment în care artista, sensibilă fiind, a început să plângă.

De asemenea, Zmără a fost nominalizat în cadrul consiliului de către Emil Rengle, după ce dansatorul a câștigat colanul de imunitate personală. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a avut o săptămână plină, după ce a fost implicat într-un conflict cu Roxana Ciuhulescu și Laura Giurcanu și l-ar fi înjurat, de asemenea, pe TJ Miles.

Invitată în emsiunea Survivor ExtraShow, moderată de Zanni, fosta concurentă de la Exatlon Roxana Vancea l-a criticat aspru pe Cătălin Zmărăndescu, blamând atitudinea pe care luptătorul a afișat-o, oână acum, în Republica Dominicană.

„A avut așa câteva răutăți, mi s-a părut greșit față de Roxana că a avut o afirmație legată de ceva din trecutul ei. E cel mai jos lucru pe care poți să îl spui vreodată despre o femeie, indiferent dacă știi sau nu știi. Nu se spune așa ceva.

Dacă eram eu acolo și Cătălin m-ar fi trezit să construim, îi spuneam, prietene, avem timp (…) Aveam timp acolo, timpul stă pe loc.”, a declarat Roxana Vancea la Survivor ExtraShow.

Mihai Zmărăndescu, cuvinte dure adresate tatălui său

Cătălin Zmărăndescu a fost izolat de către colegii lui din echipa Faimoșilor, după ce l-a insultat pe vloggerul TJ Miles și a avut un schimb dur de replici cu Roxana Ciuhulescu, Laura Giurcanu și Emil Rengle.

Fiul său Mihai a făcut mărturisiri cutremurătoare pe rețelele sociale, criticându-și tatăl pentru felul în care se comportă cu ai săi cochipieri la Survivor.

Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om de acolo, și-a dat cu tesla în cap.

Acum nu mai îi știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, acum îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri și să nu recunoști că ai făcut-o, când toată echipa susține că l-ai înjurat? O faci pe Otilia să plângă.

Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci și răspunzi cu brutalitate. Sunt niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede prin intermediul acestei emisiuni.

Oricum, îți doresc tot succesul. Să rămâi cât mai mult acolo și să vadă toată lumea cum ești tu ca om, dragă tată. Ai grijă de tine și continuă să le faci oamenilor zile negre. O să te iubească toată țara!”, a dezvăluit Mihai Zmărăndescu, fiul Faimosului de la Survivor România, pe TikTok.

Cătălin Zmărăndescu a fost nominalizat spre eliminare de către dansatorul Emil Rengle, în cadrul consiliului de marți, 18 ianuarie. Xonia este prima concurentă din echipa Faimoșilor care a fost eliminată de la Survivor România, în urma voturilor celor de acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI