Concurenta de la Survivor România 2022 pe care Andreea Esca o susține: „Sunt cu ochii pe tine!“

Fanii „Survivor România“ au așteptat cu sufletul la gură noul sezon al competiției sportive, care a debutat pe 16 ianuarie la Pro TV. La fel ca mulți alți români, prezentatoarea Andreea Esca are și ea un favorit, dezvăluindu-le urmăritorilor de pe Instagram numele concurentului pe care-l susține în competiție. Mai multe detalii, în continuare.

Pe cine susține Andreea Esca la Survivor România 2022

A trecut puțin peste o săptămână de la debutul noului sezon „Survivor România“, iar concurenții au deja numeroși susținători. TJ Miles, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Emil Rengle și Laura Giurcanu sunt doar câțiva dintre faimoșii care s-au înscris în lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro și titlul de „Unic Supraviețuitor“.

Îndrăgita prezentatoare de la Pro TV, Andreea Esca, urmărește și ea emisiunea și are deja o favorită. Aceasta și-a arătat în mod public susținerea față de Laura Giurcanu, căreia i-a transmis și un mesaj de încurajare: „Laura, sunt cu ochii pe tine“, a scris Andreea Esca în dreptul imaginilor difuzate cu influencerița.

După cum am fost obișnuiți, concurenții sunt împărțiți în două triburi: Războinici și Faimoși. Potrivit regulilor competiției, după fiecare luptă pentru imunitate, una dintre echipe este nevoită să elimine un membru.

Citește și: Andreea Tonciu, de urgență la spital. Ce a pățit vedeta la Survivor 2022

„Sunt cu ochii pe tine“

Competiția este acerbă, iar condițiile de supraviețuire sunt dificile.

„Așteptările o să fie mult mai ajustate publicului și nevoii publicului care s-a rafinat. S-a dus acum către o zonă de excelență chiar și mai mare decât cea care a fost, iar noi o să livrăm asta. Sunt trasee care îți solicită motricități pe care nici nu știai că le ai“, a declarat prezentatorul Survivor România 2022, Daniel Pavel.

Ceartă între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu 

Cine o cunoaște câtuși de puțin pe Andreea Tonciu știe că vedeta este o fire vulcanică, fapt pentru care nu e de mirare că uneori o urmăresc conflictele. Cea mai recentă ceartă a brunetei a fost cu Laura Giurcanu, căreia Tonciu i-a adus un reproș după ce influencerița a petrecut câteva ore împreună cu TJ Miles în apă.

„Dacă vedea bărbatul meu imagini aşa cu mine… Păi venea direct aici în Republica Dominicană, mă lua pe sus“, a declarat Andreea Tonciu în ediţia de duminică, 23 ianuarie.

„Vi se pare normal să ai acasă iubit şi să stai 3-4 ore cu alt bărbat aşa în apă?! Mie mi se pare aberant să ai iubit şi să stai în apă cu un băiat“, a continuat Andreea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI