Vești bune pentru Grig Chiroiu. Actorul din ”Trăsniții” a făcut marele anunț EXCLUSIV

Vești bune pentru Grig Chiroiu. Actorul din ”Trăsniții” a făcut marele anunț EXCLUSIV
Vești bune pentru Grig Chiroiu, actor în ”Trăsniții”

Grig Chiroiu, protagonistul celebrului serial ”Trăsniții” (Prima TV), face ultimele pregătiri înaintea redeschiderii propriei sale pensiuni, “Noel”, de la Olănești, de Sărbătorile Pascale. Actorul ne-a povestit, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre afacerile sale în turism.

Grig Chiroiu, actorul din ”Trăsniții”, anunț despre noile sale reușite

Grig Chiroiu spune că, ultimele luni, au fost anoste, din lipsa turiștilor, chiar dacă unele dintre filmările pentru serialul de la Prima TV au fost realizate în incinta pensiunii: ‘‘Am redeschis, la cererea publicului, în această perioadă. Am stabilit cu un grup de prieteni, care vin de câţi ani buni în zonă, pentru a celebra Paştele, să nu le refuz plăcerea, aşa că pensiunea noastră se va afla la datorie, respectând desigur toate regulile stabilite pentru această perioadă de pandemie”, a declarat, pentru impact.ro, interpretul personajului ‘‘Pupăză‘‘, din serialul ”Trăsniții”.

”7 e cifra mea norocoasă, legându-se atât ziua de naştere, data căsătoriei sau cea a debutului filmărilor mele în televiziune”.

Micuţă şi cochetă, pensiunea lui Grig Chiroiu are 12 camere și e mai mereu împodobită cu flori, indiferent de anotimp, oferind şi servicii de tratament. În plus, preşedintele ‘‘Pupăză‘‘ spune că nu vrea să facă niciun rabat de la calitatea cu care şi-a obişnuit clienţii, aşa cum nu a făcut în niciun moment de când şi-a deschis pensiunea.

“Am decis că pensiunea trebuie să aibă o zi de naştere specială şi am ales s-o pun sub semnul lui şapte. Ca atare, inaugurarea ei a avut loc pe 7.07.2007, la ora 19.00, cu tot fastul necesar. E legat de cifra mea norocoasă, de şapte legându-se atât ziua de naştere, data căsătoriei sau cea a debutului filmărilor mele în televiziune. Sper să putem să-i facem şi anul acesta o aniversare pe cinste, cum merită!”, a adăugat Grig Chiroiu.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Grig promite că totul va arăta impecabil, inclusiv aranjamentele cu iepuraşi şi tot decorul de sezon, dar că va exista şi o diferenţă notabilă: nu se va implica în prepararea anumitor produse.

“Anul acesta vom mânca şi vom bea, ca să ne relaxăm şi să mai uităm de una sau de alta. Mai ales că deviza pensiunii este . Aşadar, grupul de turişti, aşteptat deja de Paşti, va avea parte de surprize una şi una”, mai spune ”Pupăză”.

Primește plata în tichete de vacanță, de anul trecut

El a avut ideea de a-i ajuta pe cei care mai dețin încă tichete de vacanţă nefolosite, aşa că un sejur de patru nopţi şi cinci zile, cu totul inclus, va costa 1.450 lei, adică exact valoarea anuală a tichetelor de vacanţă oferite de statul român unui bugetar în 2019 sau în 2020. Şi încă un amănunt aparte: la pensiunea „Noel” paharul de whisky se consumă cu şapte cuburi de gheaţă alături:

„Ca un motiv clar de diferenţiere nu vom whisky cu patru cuburi, după modelul preşedintelui Băsescu, ci după modelul brevetat de mine, cu şapte cuburi de gheaţă. Aşa, în mod sigur, vom rămâne ceva mai lucizi!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI