EXCLUSIV În ce stare se află ‘Gogoașe’ din Trăsniții la 4 luni după operație. Ce regim alimentar are acum

EXCLUSIV În ce stare se află 'Gogoașe' din Trăsniții la 4 luni după operație. Ce regim alimentar are acum
Cum se simte acum Gogoașe din Trăsniții? Au trecut patru luni de la operația de rinichi

Constantin Zamfirescu, alias Gogoaşe, cunoscut şi din serialul de televiziune “Trăsniţii” (Prima TV), pare să fi trecut cu bine peste operația de cancer la rinichi. Împreună cu alţi doi colegi de televiziune, Cătălin Marin, alias ”Vandame”, şi Lavinia Stoica, supranumită ”Sofica”, din serialul de la Prima TV, “Gogoaşe” a revenit în forță pe scenă. Evenimentul a avut loc chiar de ”Ziua Îndrăgostiţilor”, pe 14 februarie, la un mic local bucureştean, unde actorului i-au fost alături colegii din trupa “Sabotorii”.

„Gogoașe” din Trăsniții s-a întors pe scenă

“Ne-am întors cu bucurie, dar şi cu ceva emoţii. Ultima dată am urcat pe scenă, în septembrie, la Palatul Culturii din Turnu-Severin, într-o altă fereastră permisă de nebunia asta cu pandemia de COVID-19. Iar bucuria a venit din mai multe părţi, legată de reîntâlnirea cu publicul, chiar dacă a fost vorba despre un număr mic de persoane, date fiind actualele restricţii sanitare, dar și de starea de sănătate a colegului nostru, Constantin, care a trecut cu bine peste operaţia de anul trecut”, a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, Cătălin Marin.

”Gogoașe” ține regim alimentar: ”Spre exemplu, visează azi la o farfurie cu doi mici şi muştar? Rămâne doar cu visul”, ne-a spus prietenul lui

Actorul poreclit “Vandame” ne-a mai împărtăşit şi alte amănunte legate de starea de sănătate a lui “Gogoaşe”: “E bine şi din punct de vedere al trupului, dar şi din cel al psihicului. Că nu a fost tocmai simplă operaţia aceea. Costică ţine azi regim alimentar. Spre exemplu, visează azi la o farfurie cu doi mici şi muştar? Rămâne doar cu visul. Îşi doreşte o friptură în sânge? Îşi cam pune pofta în cui! Se bucură de o bucată foarte slabă de carne şi aceea preparată cu grijă!”. Dar altfel, Constantin Zamfirescu s-a pus pe picioare şi a fost dornic şi el de revederea cu spectatorii.

Cătălin Marin, alias ”Vandame”, despre spectacol: ” Revederea spectatorilor e din altă categorie. Să-i vezi, acolo, în primul rând, reacţionând la poantele tale, e altceva, orice s-ar zice”.

Cum a fost această perioadă pentru el?

“Oricât de mult am încercat noi să ne alinăm dorul de spectatori, ţinând tot felul de show-uri duminicale pe pagina noastră de Youtube, revederea spectatorilor e din altă categorie. Să-i vezi, acolo, în primul rând, reacţionând la poantele tale, e altceva, orice s-ar zice. Reacţiile lor spontane fac parte, acum ştim, din show-ul nostru”, ne-a mai zis “Vandame”. El susține că s-a gândit împreună cu “Gogoaşe” să joace şi un spectacol mai lung, o piesă de teatru intitulată “Apocalipsa”, în care apar şi alţi foşti colegi din trupa celor de la Prima TV, cum ar fi Emil Mitrache zis și “Americanul”.

“Asta e la o altă categorie, fiindcă distribuţia e mult mai mare şi avem nevoie de o sală de dimensiuni mari. Trebuie să ştiţi că preţul închirierii sălilor nu a scăzut deloc, nici măcar în pandemie, şi nici măcar acum, când statul nu permite decât un grad de ocupare de 30%. Or, nu poţi trăi în lumea divertismentului decât dacă-ţi faci cu atenţie calculele. Deja visăm la zilele în care vor putea veni 50% din sală, dar mai ales la acele zile în care vom fi scăpat cu totul de COVID-19”, ni s-a mai confesat Cătălin Marin.