31 mart. 2021 | 14:22

Valeriu Gheorghiță, sponsorizat cu o sumă colosală de o companie care produce vaccinul anti-covid-19

Știri generale
Valeriu Gheorghiță, sponsorizat cu o sumă colosală de o companie care produce vaccinul anti-covid-19
Valeriu Gheorghiță, sponsorizat cu o sumă colosală de o companie care produce vaccinul anti-covid-19

O rază de speranță pentru români. Medicul Valeriu Gheorghiță a fost sponsorizat cu o sumă incredibilă de bani pentru campania de vaccinare împotriva coronavirusului. Ce a declarat colonelul despre programul de vaccinare al cabinetelor medicilor de familie și câte doze de ser va primi România luna viitoare.

Valeriu Gheorghiță, sponsorizat cu o sumă colosală de o companie care produce vaccinul anti-covid-19

Vești bune pentru România. Medicul Valeriu Gheorghiță a primit o sumă uriașă de bani, în valoare de peste 17.000 de lei din partea unei companii care produce vaccinul anti-COVID-19. Coordonatorul campaniei de imunizare a populației împotriva coronavirusului a fost sponsorizat de către o companie farmaceutică de top. Oficialii firmei l-au asigurat pe doctorul român ca va primi sute de mii de doze de vaccin anti-COVID în a doua jumătate a lunii aprilie.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România, medicul Valeriu Gheorghiță a primit sponsorizări din partea companiei producătoare de vaccin anti-coronavirus în perioada 2016-2018, în valoare de 17.224 de lei. Binențeles, în perioada respectivă compania nu fabrica vaccin anti-COVID.

Aproape jumătate din suma colosală i-a fost decontată coordonatorul campaniei de vaccinare acum cinci ani, mai exact în 2016, ca sponsorizare a unui eveniment educațional despre virusologie.

În 2017, medicul român a primit sponsorizări pentru același eveniment, la care au fost adăugați 2.435 de lei pentru un training intern despre virusul HIV. În anul 2018, medicul Valeriu Gheorghiță a participat la două programe de training interne de boli infecțioase, plătite de aceeași companie, la unul dintre care specialistul a participat ca reprezentant al propriului cabinet medical, nu ca medic al Spitalului Militar Carol Davila din București.

Ce se întâmplă cu românii care refuză să se vaccineze împotriva virusului COVID-19

Colonelul Valeriu Gheorghiță sfătuiește românii să se imunizeze împotriva coronavirusului și a explicat care sunt reacțiile advserse generale care pot apărea după primirea dozelor de vaccin și anume: febră, dureri de cap, dureri musculare şi articulare, disconfort, roşeaţă, tumefacţie la locul injecţiei. De asemenea, coordonatorul campaniei de vaccinare a populației împotriva coronavirusului explică ce se va întâmpla cu cetățenii care refuză doza de vaccin:

„În ceea ce priveşte nivelul de acoperire vaccinală şi intenţia de vaccinare a populaţiei generale, cred că doar prin prezentarea clară, transparentă şi onestă a beneficiilor şi riscurilor oamenii vor putea decide în cunoştinţă de cauză ce doresc să facă (…).Vor decide doar prin prezentarea clară a beneficiilor şi a riscurilor.”, a spus medicul Valeriu Gheorghiță, acum ceva timp.

Cât privește imunizarea românilor în cabinetele medicilor de familie, programările nu se vor realiza online, prin intermediul platformei de vaccinare, ci fiecare doctor va stabili un program al pacienților săi, pe care-l va pune în aplicare după cum consideră cel mai bine.

„Vaccinarea prin cabinetele medicilor de familie nu se va face programare pe platformă. Fiecare medic de familie, după modelul vaccinărilor antigripale, sezoniere, îşi face catagrafia pacienţilor proprii şi zilnic va programa un număr fix de persoane şi va efectua vaccinarea persoanelor respective, datele în schimb este obligatoriu să fie centralizate în Registrul Electornic Naţiponal al Vaccinării”, a anunțat specialistul, potrivit Mediafax.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro