Anunțul făcut de dr. Monica Pop: ”Orice vaccinat se poate infecta cu covid-19”

Anunțul făcut de dr. Monica Pop: ”Orice vaccinat se poate infecta cu covid-19”
Anunțul făcut de dr. Monica Pop ”Orice vaccinat se poate infecta cu covid-19”

Monica Pop nu este de acord cu modul în care decurge campania de vaccinare în România. De altfel, situația este una critică, iar medicii sunt compleșiți.

Anunțul făcut de dr. Monica Pop

Monica Pop a avut și un mesaj pentru HoReCa.

“În primul rând pentru HoReCa, să nu mai ceară ca cei care vin în restaurant să fie vaccinați. Nu are nicio relevanță. Vreau să repet un lucru pe care ar trebui să știe toată lumea: vaccinul nu oprește infecția”, a spus Monica Pop, potrivit Antena 3.

“Orice vaccinat se poate infecta cu coronavirus. Ceea ce face vaccinul este să protejeze ca pacient să facă o formă ușoară, dar de boală nu scapă. Dacă se întâlnește un vaccinat cu cineva cu corona ia boala. Deci sugestia este că acei oameni ( n.r Horeca) să ceară test negativ sau să îl facă la intrare”, a mai recomandat medicul Monica Pop.

Bilanț coronavirus 30 martie 2021

Azi, pe teritoriul României, au fost confirmate 946.647 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 845.357 de pacienți au fost declarați vindecați. Până azi, 23.409 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 29.03.2021 (10:00) – 30.03.2021 (10:00) au fost raportate 175 de decese.

Monica Pop, victima unei înșelătorii pe Facebook

Tot Monica Pop a vorbit pe Facebook și despre faptul că s-a încercat vânzarea unui ”medicament” pentru slăbit, folosindu-se în mod abuziv imaginea ei. Ea și-a informat urmăritorii că nu este nimic altceva decât o înșelătorie și că nu trebuie să cadă în capcană. Aceasta a mai spus și că acele pastile sunt foarte toxice.

“Avertizare!!! Înșelătorie ordinară! Din nou mizeria cu ‘Keto Diet’!!! Invenție periculoasă!!! Nu cădeți în plasă!!! Nu cumva să comandați! Au început din nou pe Facebook nemernicii cu înșelătoria ordinară cu un ‘medicament’ de slăbit, ‘Keto Diet’, cu poze cu mine și un interviu inventat de ei cum că aș fi slăbit eu cu așa ceva! E O MINCIUNĂ ORDINARĂ, NU CĂDEȚI ÎN PLASĂ!!! Poate fi foarte toxic! Cine știe ce mizerii conține? Nu le pasă nemernicilor!!!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

“Cum mă puteam eu preta la așa o josnicie???!!! Ei se bazează pe naivitatea (ca să nu spun altfel) unora, lipsiți total de logică și de informație! Ar trebui să știe oricine e interesat că NU EXISTĂ PASTILE DE SLĂBIT!!! Dacă ar exista, ar mai fi atâtea și atâtea milioane de grași pe planetă???!!! ATENȚIE! Cei care vedeți reclama asta mincinoasă și interviul imaginar, vă rog SĂ-I RAPORTAȚI IMEDIAT!!!”, a mai scris Monica Pop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI