Trădarea supremă a Simonei Hapciuc. Foștii ei colegi de la Survivor România 2021 vor fi furioși când vor afla ce a zis

Trădarea supremă a Simonei Hapciuc. Foștii ei colegi de la Survivor România 2021 vor fi furioși când vor afla ce a zis
Trădarea supremă a Simonei Hapciuc. Foștii ei colegi de la Survivor România 2021 vor fi furioși când vor afla ce a zis

Foștii ei colegi de la Survivor România 2021 vor fi furioși când vor afla ce a zis Simona Hapciuc. Frumoasa sportivă a făcut declarații incendiare pe contul său de Instagram, unde a mărturisit că îi susține pe doi concurenți de la Războinici, pe care speră să-i vadă în finală. Despre cine este vorba.

Trădarea supremă a Simonei Hapciuc?

După ce Simona Hapciuc a făcut declarații incendiare, pe InstaStories, în care sprijinea decizia Elenei Marin de a-l nominaliza pe Sebastian de la Faimoși pentru eliminarea din competiția Survivor, de data aceasta focoasa blondină a făcut noi dezvăluiri incredibile. Se pare că sportiva are doi preferați în tabăra Războinicilor, despre care nu se sfiește să vorbească.

Recent, fosta Faimoasă de la Survivor a mărturisit că s-a bucurat enorm pentru Albert și Sindy de la Războinici că au fost votați în număr mare de către public, fiind preferații telespectatorilor din România, care urmăresc competiția din Republica Dominicană cu sufletul la gură. Mai mult de atât, Simona Hapciuc i-a luat apărarea Războinicei Sindy în fața tuturor internauților care râd în baza defectului său de vorbire.

„O chestie care mă bucură foarte mult este ieșirea lui Sindy ca cea de-a doua preferată a publicului, după Albert, la Războinici. Observ foarte mulți oameni în online care se iau de ea pentru că are acel defect de vorbire, nerealizând faptul că este o chestie genetică.

Deci, frate, fata are o problemă de sănătate, nu poți să te iei de ea, nu poți să faci mișto de ea. Ea, în schimb, este super tare pe traseu și mi se pare un copil atât de bun și mă bucur foarte mult pentru ea. Mă bucur foarte mult și pentru Albert, toată lumea știe cât îmi place mie Albert. Le doresc să fie puternici și să iasă, în continuare, favoriți și să ajungă în finală!”, a spus Simona Hapciuc pe InstaStories.

Simona Hapciuc, alături de Elena Marin în disputa dansatoarei cu Sebastian Chitoșcă

Simona Hapciuc a fost dezamăgită de felul în care a fost nominalizată de către colegii săi Faimoși pentru a pleca acasă, făcând acest lucru foarte clar în momentul în care nu a vrut să își ia „la revedere” de la colegii săi de echipă, când a fost eliminată de la Survivor România. Cu toate acestea, sportiva urmărește, în continuare, cu interes concursul din Republica Dominicană. Blondina le-a împărtășit urmăritorilor săi de pe Instagram faptul că o susține pe Elena Marin în lupta ei cu Sebastian Chitoșcă.

„Aseară am visat că Sebi a fost eliminat din competiție și, când mă trezesc, ce să vezi? De fapt a fost eliminată Andreea (n.r – Antonescu). Păi, e frumos, măi nene, să vă jucați cu visele oamenilor? Nu se face așa ceva. În altă ordine de idei, mă bucur foarte mult pentru Elena, pentru că a ieșit, din nou, favorita publicului.

Mă bucur extrem de mult de tupeul de care a dat dovadă și că l-a votat, din nou, pe Sebi. Sper să facă asta în continuare, deoarece eu sunt convinsă că va ieși favorita publicului și mai departe. Ca să se înțeleagă, eu în continuare nu sunt de acord cu victimizările ei și cu faptul că plânge de nu mai poate, dar mă bucur că încearcă să-l scoată pe Sebi afară. Elena, ține-o tot așa!”, a declarat Simona Hapciuc pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI