Simona Hapciuc, reacție dură la adresa lui Sebastian Chitoșcă. Ce se întâmplă la Survivor, de fapt

Simona Hapciuc, reacție dură la adresa lui Sebastian Chitoșcă. Ce se întâmplă la Survivor, de fapt
Simona Hapciuc, reacție dură la adresa lui Sebastian Chitoșcă

Simona Hapciuc a ieșit din competiție ”Survivor România” în urmă cu trei săptămâni. „Îmi pare rău că nu-mi pot duce la final visul”, a spus blondina cu amar; se referă la visul de a-l face mândru pe fiul ei, cât și de a-i oferi ceva mai mult. Deși plecată din junglă de ceva vreme, aceasta nu a uitat traiul de acolo, dar mai ales ”chinul” prin care trece prietena sa, Elena Marin, din cauza lui Sebastian Chitoșcă, ce s-a aliat cu Zanni.

Survivor România. Simona Hapciuc îl antipatizează pe Sebastian Chitoșcă. Reacție dură la adresa sa

Simona Hapciuc are o antipatie profundă pentru o anumită parte a Faimoșilor, cea formată din Zannidache și Sebastian Chitoșcă, fosta concurentă la ”Survivor” fiind de partea dansatoarei Elena Marin în conflictul cu cei doi. Însă, cel pe care Hapciuc îl vede culpabil pentru atmosfera negativă din tabăra Faimoșilor este Sebi, comportamentul lui Zannidache fiind pentru ea explicabil.

Mai mult, Faimoasa susține că energiile din tabăra roșie nu se vor schimba prea curând. Este convinsă că, în fapt, după nominalizarea făcută de Elena, anume Sebastian Chitoșcă, lucrurile se vor înrăutăți.

„Nu e o surpriză pentru nimeni că eu aș vrea să iasă Sebi. Vreau să iasă Sebi deoarece simt că odată cu plecarea lui va fi mult mai multă liniște în echipă. Lși, odată instalată liniștea în echipă vor câștiga mult mai multe puncte, le va fi mai ușor să conviețuiască, ăpentru binele lor chiar sper să iasă Sebi, Andreea (Antonescu, n. red.) poate să iasă mai târziu”, a explicat Simona Hapciuc pentru WOWbiz..

„Am un feeling că Sebi se va pune din ce în ce mai rău pe ea, dar felicitări, Elena, pentru că ai votat supercorect”, a completat fosta faimoasă.

Elena, de două ori la rând favorita publicului 

Elena a fost votată de două ori consecutiv favorita publicului. Aceasta a primit cu surprindere vestea și de fiecare dată a declarat că prinde aripi știind că cei de acasă o susțin, o plac și, mai ales, înțeleg de ce parte a baricadei se află în războiul cu Zanni și Sebi. De cealaltă parte, cea a Războinicilor, situația a stat similar. Albert a ieșit de două ori la rând favoritul publicului, dar după ce a fost trimis de tot atâtea ori câtre eliminare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI