Simona Hapciuc, mutare surpriză. Ce va face cu toți banii câștigați la Survivor România 2021

Simona Hapciuc, mutare surpriză. Ce va face cu toți banii câștigați la Survivor România 2021
Simona Hapciuc, mutare surpriză. Ce va face cu toți banii câștigați la Survivor România 2021

Simona Hapciuc va face o mutare surpriză. Cum va cheltui fosta Faimoasă banii câștigați la Survivor România. Planurile ei îl implică pe fiul ei de numai trei anișori. Ce va face sportiva cu suma primită în urma participării la emisiunea din Republica Dominicană.

Ce va face Simona Hapciuc cu toți banii câștigați la Survivor România 2021

Ziua și vestea despre concurenții de la Survivor România. Dacă despre Faimoși și Războinici aflăm, în fiecare zi, câte ceva și-i putem urmări de joi până duminică, la Kanal D, internauții sunt curioși să afle mai multe detalii despre foștii participanți din Republica Dominicană. Simona Hapciuc trăiește cea mai bună perioadă a ei. Fosta Faimoasă și-a cumpărat un penthouse cu banii pe care i-a câștigat la Survivor. Sportiva a investit suma pe care a primit-o în urma participării sale la emisiunea Survivor România și se va muta, în curând, alături de fiul ei Dimitrie.

Superba locuință a sportivei are două băi, bucătărie, dormitoare, living, spațiu pentru dressing, geamuri imense de sus până jos și balcon de jur împrejur, spațiu perfect pentru ca fiul ei să se poată desfășura în voie, după cum îi poftește inima. Surse din anturajul frumoasei Simona au dezvăluit că sportiva a ales acest penthouse spațios pentru ca fiul ei de trei anișori să se poată juca în voie, iar una dintre camere va fi tranformată într-o sală de fitness, pe sufletul fostei Faimoase.

Simona Hapciuc, despre conflictul dintre Elena Marin și Sebastian Chitoșcă

Chiar dacă a fost eliminată, acum ceva timp, de la Survivor România, fosta concurentă urmărește, în continuare, competiția din jungla dominicană și este la curent cu tot ce se întâmplă în tabăra Faimoșilor. Simona Hapciuc le-a spus fanilor săi, pe InstaStories, că o susține pe Elena Marin și se bucură de faptul că dansatorea l-a nominalizat, a doua oară, pe Sebastian Chitoșcă pentru eliminare.

„Aseară am visat că Sebi a fost eliminat din competiție și, când mă trezesc, ce să vezi? De fapt a fost eliminată Andreea (n.r – Antonescu). Păi, e frumos, măi nene, să vă jucați cu visele oamenilor? Nu se face așa ceva. În altă ordine de idei, mă bucur foarte mult pentru Elena (n.r – Marin), pentru că a ieșit, din nou, favorita publicului.

Mă bucur extrem de mult de tupeul de care a dat dovadă și că l-a votat, din nou, pe Sebi. Sper să facă asta în continuare, deoarece eu sunt convinsă că va ieși favorita publicului și mai departe. Ca să se înțeleagă, eu în continuare nu sunt de acord cu victimizările ei și cu faptul că plânge de nu mai poate, dar mă bucur că încearcă să-l scoată pe Sebi (n.r – de la Faimoși) afară. Elena, ține-o tot așa!!”, a declarat Simona Hapciuc pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI