01 iul. 2024 | 11:36

Top 5 vedete din România care au picat examenul de BAC. Ce note rușinoase au luat Dan Capatos și Iuliana Luciu

Diverse
Top 5 vedete din România care au picat examenul de BAC. Ce note rușinoase au luat Dan Capatos și Iuliana Luciu
Examenul de bacalaureat, un examen greu al maturității pentru unii

Unele dintre ele sunt azi pe micile ecrane și cu zeci, poate sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Vorbim despre vedete importante din România, extrem de populare astăzi, dar cu o mică problemă. Toate au picat examenul de bacalaureat. Așa că, am făcut un Top 5 vedete din România care au picat examenul de BAC, aflând și ce note rușinoase au luat Dan Capatos și Iuliana Luciu, spre exemplu.

Examenul de bacalaureat, un examen greu al maturității pentru unii

Fiecare dintre noi am trecut prin această febră, cea a examenelor, fie de la școala generală la liceu, de la liceu spre facultate, șamd. Până la urmă, pe lângă faptul că aceste examene scot în evidență tot ceea ce am acumulat în cei 12 ani de școală, ne și călesc, având în vedere că sunt, într-adevăr, niște examene ale maturității noastre ca indivizi.

Dar, se pare că nu pentru toți cei care devin candidați, aceste examene sunt ușoare, iar în cazul categoriei la care facem referire astăzi, e pe principiul „să faci ce zice popa, nu ce face popa!”

Parafrazând acest proverb, ne referim la vedete care nu au luat examenul de bacalaureat, azi adevărați formatori de opinie, urmăriți și luați în serios de zeci, sute, poate mii de tineri, și care ajunși în fața examenului de BAC, au cam dat-o-n bară rău de tot.

Top 5 vedete din România care au picat examenul de BAC

Deși au existat voci din showbiz-ul românesc care au cerut desființarea acestui examen, așa cum o făcea și Mircea Badea, spunând că are părere sinceră despre desființarea Bacalaureatului, acest moment important din viața noastră este, de fapt, un punct de pornire și, în niciun caz, un handicap.

Dar, așa cum spuneam, aceste nume din topul nostru, și poate și alții ca ei, sunt urmăriți pe rețelele de socializare pentru sfaturi, opinii, adevăruri absolute, și multe altele. Însă, în realitate, poate ar fi fost cazul să fie ceva mai atenți la școală, având în vedere ce rezultate au avut BAC.

Rușinos sau nu, am încercat să facem un Top 5 vedete din România care au picat examenul de BAC, și începem cu un nume deja celebru pentru gafele sale lingvistice.

5.Marian Vanghelie

Fost primar la Sectorul 5, și înainte de asta la Sectorul 4, Marian Vanghelie este proverbial pentru gafele sale licvistice, precum almanahe, și alte cele.

Top 5 vedete din România care au picat examenul de BAC. Ce note rușinoase au luat Dan Capatos și Iuliana Luciu

În topul nostru, ne-am decis să-l poziționăm pe ultimul loc, având în vedere și rezultatele sale dela BAC, adică niciunu. Motivul este simplu, a fost prins copiind, iar rezultatul a fost eliminarea.

4.Iuliana Luciu

Sora mai mică a celebrei Nicoleta Luciu a avut mari probleme la BAC. Din ceea ce ama flat, se pare că nota de la examenul oral la limba română a fost mult prea mult pentru Iuliana Luciu, iar nota, din păcate, a fost 3,30.

Dar, cu multă perseverență avea să reușească să treacă examenul  în a doua sesiune, luând peste 7. Deci, ocupă locul patru în topul nostru.

3.Dan Capatos

Azi în mare vogă pe micile ecrane, și venit din presa scrisă, Dan Capatos nu prea avea talent la limba română, se pare că între timp a făcut cursuri de perfecționare, că altfel nu ne explicăm cum reușea să ia la BAC nota 3.

Dar, așa cum a povestit chiar el, e pare că nota îi fusese dată după o ceartă cu profesoara care supravegea examenul și a fost dat afară. Așa o fi!? Deci, Dan Capatos întră pe locul 3 în Top 5 vedete din România care au picat examenul de BAC.

2.Costel Busuioc

Vă mai aduceți aminte de zugravul venit din afara țării, care urca pe scena de la Românii au Talent și ne lăsa cu gura închisă, și despre care românii se întreabă ce s-a ales de Costel Busuioc?

Top 5 vedete din România care au picat examenul de BAC. Ce note rușinoase au luat Dan Capatos și Iuliana Luciu

Da, este chiar Costel Busuioc care, deși e un talent în muzica de operă, nu prea avea velități la limba română. Astfel că, la examenul la limba română acesta lua 1,20.

1.Ionuț Voicu

Am ajuns la final, iar pe locul unu în Top 5 vedete din România care au picat examenul de BAC se află fostul membru al trupei Ro-mania. Ionuț Voicu, un erpsonaj interesant și cu talent în ale cântatului, s-a dovedit că nu prea a fost talentat la școală, iar la BAC avea să primească, din păcate, nota 1.

Top 5 vedete din România care au picat examenul de BAC. Ce note rușinoase au luat Dan Capatos și Iuliana Luciu

Iar la a doua încercare, se pare că a mai evoluat, primind nota 3,80. Felicitările noastre și pentru note dar și pentru poziția din Top 5 vedete din România care au picat examenul de BAC.

Concluzie

Așadar, plecând de la același proverb menționat anterior, „fă ce zice popa, nu ce face popa!”, poate ar fia cazul ca generațiile tinere să facă exact asta.

Mai exact să învețe, să aibă grijă la ceea ce fac la școală, și să se ia mai puțin după unii și alțți. Nu totdeauna unele persoane sunt și cele mai bune exemple de urmat în viață. Așa că, baftă la BAC-ul din acest an!

Parteneri
𝙍𝙚𝙯𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩𝙚 𝙀𝙫𝙖𝙡𝙪𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙉𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖 2024 AICI. Urmeaza pasii sa-ti afli 𝐧𝐨𝐭𝐚 𝐩𝐞 𝐄𝐃𝐔.𝐑𝐎
Redactia.ro
Plăcintă cu dovlecel, brânză feta și mărar. Un aperitiv care o să te cucerească de la prima înghițitură
Click.ro
Cristina Ich, pozată GOALĂ în pat! Imaginea INDECENTĂ e pe net
Vocea.biz
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei
Digi24
Monica Dascalu, de nerecunoscut după ce a născut. Cum arată la 46 de ani / FOTO
Unica.ro
Pensionarii, în depresie. Bani mai puțini după recalculare
EVZ.ro
Cine sunt victimele accidentului de la Suceava. Părinții și doi copii au murit pe loc, când se întorceau din vacanță
Spynews
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
Capital.ro
Au apărut imagini cu fosta învățătoare din Zărnești, care a dispărut de o săptămână. Nepoata: „Mi se pare ciudat ca ea să fi uitat cine e și să se plece”
Antena 3
Imaginile cu Emily Burghelea au șocat pe toată lumea. Vedeta, cu fața umflată și plină de vânătăi după vacanța în Mauritius. Ce a pățit
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Spynews.ro
„Apa de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână. Cum se prepară - VIDEO
Realitatea.net
Cine sunt cele cinci noi cupluri curajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul opt
Antena 1
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro