Vedete care nu au luat examenul de bacalaureat. Au picat prima sesiune cu note rușinoase și au dat în toamnă

Vedete care nu au luat examenul de bacalaureat. Au picat prima sesiune cu note rușinoase și au dat în toamnă
Care sunt vedetele care nu au luat examenul de Bacalaureat din prima sesiune?

Examenul de Bacalaureat a fost o probă cam grea pentru unele vedete din showbiz-ul autohton. Nici nu o să-ți vină să crezi despre cine este vorba! Aceștia nu au reușit să ia nici măcar minimul permis la materii pentru care ar fi trebuit să se pregătească în cei patru ani. Cine a picat BAC-ul? Iată lista cu vedetele și notele pe care au reușit să le obțină!

Vedete care nu au luat BAC-ul

Să fie emoțiile prea mari sau lenea pentru învățat? Numeroase vedete de la noi nu au reușit să treacă de examenul maturității. Au trecut prin liceu ca gâsca prin apă și s-au bucurat prea mult de anii adolescenței..ori au fost cuprinși de emoții sau nu, iată vedetele care nu au luat nici măcar nota minimă în prima sesiune!

– Fotbaliștii Ionel Dănciulescu și Ianis Zicu nu s-au prezentat măcar la BAC. Motivul lipsei lor au fost antrenamentele de la care nu au putut în ruptul capului să lipsească.
Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5, a fost prins cu…copiuțe, fapt pentru are a fost eliminat din sala de examen. Cu toate astea, s-a ambiționat și a reușit să ia BAC-ul un am mai târziu.
Marherita de la Clejani a avut și ea parte de un eșec la examenul maturității. A luat note mai bune decât alții (6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie), dar media nu i-a ieșit.
Adelina Pestrițu nu a trecut nici ea cu brio peste BAC luând 3,50 la proba de limba și literatura română, spunând că a încurcat subiectele.

Ce vedete au picat BAC-ul? Acestea nu au putut să ia notă de trecere în prima sesiune
Ce vedete au picat BAC-ul? Acestea nu au putut să ia notă de trecere în prima sesiune

Emoțiile au fost de vină sau..nepăsarea?

Dan Capatos a reușit să ia doar…nota 3 la română. Din spusele acestuia, se pare că o ceartă cu profesoară l-a scos afară din clasă, astfel că nota în cauză i-a fost acordată pe cât apucase să scrie până în momentul incidentului.
Ionuț Voicu, ex-Ro-mania, a obținut nota 1 la matematică. Nici în sesiunea din toamnă nu a stat prea bine. Conform viva.ro, la a doua încercare a luat doar 3,80.
Roxana Kiriță, fiica fotbalistului Giani Kiriță, ar trebui să dea în toamna asta BAC-ul, pentru a doua oară. Frumoasa fată a sportivului a picat la Logică și argumentare. Motivul? Chiar ea a mărturisit pe instagram că nu a învățat îndeajuns.
Felicia Donose, cunoscută ca Feli, este într-o categorie aparte. Iubita cântăreață a renunțat în generală la studii, de dragul muzicii. Aceasta a ales să muncească pentru a putea frecventa studiourile de muzică, alegând încă de pe atunci pasiunea pentru cântat.