Teo Trandafir, revelație divină de la Dumnezeu. Ce l-a întrebat și ce i-a răspuns el

Teo Trandafir, revelație divină de la Dumnezeu. Ce l-a întrebat și ce i-a răspuns el
Teo Trandafir, despre momentul când se afla în comă

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri uluitoare despre perioada când a fost la un pas de moarte. Vedeta susține că a avut o reveleție divină când se afla în comă.

Teo Trandafir, declarații uluitoare

Teo Trandafir a fost prezentă în emisiunea „40 de intrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut dezvăluiri uluitoare despre ceea ce i s-a întâmplat în perioada când a fost în comă și când medicii nu i-au dat prea mari șanse de supraviețuire.

Prezentatoarea TV a vorbit despre cum a trecut prin cea mai grea încercare a vieţii ei, în anul 2011. Vedeta a fost la un pas de moarte, după o afecțiune la pancreas. Timp de peste trei luni de zile a stat internată într-un spital din Austria, unde a fost operată de pancreatita acută, însă medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire.

Întrebată ce a gândit atunci când doctorii i-au spus ca nu are multe șanse, Teo a răspuns următoarele:

„Sinceră să fiu la început mi s-a părut funny, pentru că am stat şi m-am gândit: cine trăieşte forever? Toată lumea moare mai devreme sau mai târziu. E într-adevăr o tragedie pentru un timp, dar toată lumea păţeşte asta. Sunt copii care se duc. Eram pregătită să mor. Aveam o singură problemă: pentru că este un act irepetabil şi ireversibil, să nu cumva să nu plec fără o demnitate pe care să şi-o aducă aminte toţi cei din jurul meu. Eu am vrut să plec cu mâna la chipiu, frumos, fără rugăminţi”, a spus Teo Trandafir, la Kanal D.

Vedeta a avut o revelație

Realizatoarea TV susține că în perioada respectivă a auzit voci și a văzut lucruri pe care nu le mai văzuse până atunci.

„Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri. Doamne, tu eşti? Sunt singură pe aici? Asta am întrebat când m-am văzut într-o ceaţă groasă. Am simţit că mor. Şi am întrebat: Doar eu sunt pe aici, nu mai moare nimeni? Si Dumnezeu mi-a răspuns, mi-a spus că „nu”. Am întrebat: Mai mult de atât se poate? Si mi-a spus ca mai mult de atât nu e”, a completat ea.

„Imaginează-ți că ești pe un câmp verde!”

Vedeta a povestit întocmai ceea ce susține că a văzut și a simțit. Mai mult, a declarat că a comunicat cu Dumnezeu, iar Divinitatea i-a răspuns întrebărilor pe care vedeta tv i le-ar fi adresat.

„Când m-am trezit într-o cameră lăptoasă am întrebat dacă sunt singură. Am zis: Doamne, suntem 7 miliarde, pot să schimb şi eu o vorbă cu cineva? Şi mi s-a răspuns: Nu Teo, este o experienţă prin care trebuie să treci singură. Şi mi-am dat seama că nu prea e de glumă şi am întrebat cum aş face să trec în partea cealaltă. Cred că acolo erau sedativele care-şi făceau efectul pentru că mi s-a spus aşa: ”Imaginează-ţi că eşti pe un câmp verde. Că sub tine curge un râu albastru perfect, şi acest rău te va lua şi te va duce cu el acolo unde-ţi va fi mai bine”.

„Nu trecusem în partea ailaltă şi am fost foarte dezamăgită”

Teo Trandafir a mai povestit că a făcut întocmai ceea ce i s-a cerut si așa a ajuns sa vadă o pajiște prin care curgea un râu, iar corpul ei levita deasupra acestuia. Revelația vedetei, însă, a luat sfârșit în momentul când a doua zi dimineața s-a trezit, înconjurată fiind de personalul medical.

Am făcut exact aşa cum mi s-a cerut, am închis ochii, am văzut pajiştea perfect verde, o pajiste irlandeză. Mi-aduc aminte exact, era o pajişte irlandeză, prin ea curgea un râu perfect şi corpul meu levita deasupra acestui râu şi urma doar să mă apropi de el ca să mă ducă acolo unde era de dus.

Şi după ce am făcut tot acest efort intelectual fantastic ca să mă adaptez tuturor celor ce mi se ceruseră şi care nu erau uşor de dus în condiţiile respective, a doua zi dimineaţă la ora 6 şi un sfert, m-am trezit cu girafa, cu razele, cu domnii doctori toţi adunaţi să mă facă frumoasă, să mă spele pe cap. Nu trecusem în partea ailaltă şi am fost foarte dezamăgită vreo câteva minute, după care am zis ”Auzi, ştii ceva? Mai e timp”, a povestit Teo Trandafir în emisiunea „40 de întrebări, cu Denise Rifai”.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI