Teo Trandafir a vorbit în premieră despre iubitul-șofer. Reacția surpriză a vedetei de la Kanal D

Teo Trandafir a vorbit în premieră despre iubitul-șofer. Reacția surpriză a vedetei de la Kanal D
Teo Trandafir a vorbit despre șoferul-iubit

Toe Trandafir a avut un drum spre celebritate prietruit cu multe hopuri. S-a născut la Pitești, tatăl este medic, a debutat în presă ca realizator radio, apoi a intrat în televiziune în 1994. De-a lungul carierei a trecut prin cam toate posturile TV din România și tot la fel a stat situația și în ceea ce privește stările, schimbându-le din timp în timp, odată cu fiecare necaz. Pe lângă problemele grave de sănătate, care au putut-o duce în alte dimensiuni, Teo a povestit puțin despre ea, îndeosebi despre viața personală. La 52 de ani și cu două mariaje ratate, vedeta Kanal D a făcut recent mărturisiri din cotloanele sufletului său, într-un interviu pentru Click. Ce părere are despre căsătorie?

Iubește și este iubită? Teo Trandafir a vorbit despre viața personală într-un interivu

„Absolut. Sunt lucruri despre care, chiar dacă vorbesc mai puțin, sunt evidente pentru un cunoscător al naturii umane. Un om nefericit și singur, care refuză interacțiunea umană și, implicit, iubirea, se vede, după poziția corpului, după cum îți evita privirea, schimbul de replici. În viața de zi cu zi eu sunt un om cuminte.

Acum douăzeci de ani cineva îmi spunea că atunci când se aprind luminile eu mă transform. Dar, în general sunt cuminte, îmi place să ascult și opinia celuilalt, să nu deranjez foarte tare”, a răspuns prezentatoarea TV, fiind întrebată dacă are o legătură amoroasă în prezent.

Mai crede în căsătorie? 

„Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol”, a declarat ea.

„Am o mașină mai proastă decât a ta și un șofer mai deștept decât tine”

Cu ceva timp în urmă, povestea lui Teo Trandafir cu iubitul ei șofer a fost expusă presei. Vedeta a insistat să îi transmită un mesaj persoanei care a vorbit despre viața ei privată.

„Voiam să îi spun unei înfumurate că: am o mașină mai proastă decât a ta și un șofer mai deștept decât tine. Există oameni mai deștepți decât mine și asta mă luminează. Îmi place să fiu într-un continuu sărut intelectual. Eu nu suport un bărbat mai prost decât mine. Nu e nicio bucurie la treaba asta. Trebuie să știe să mă domine fără să mă domine.

Trebuie să fie mai deștept decât mine fără să îmi arate pentru că mă enervează. Trebuie să fiu într-o relație în care să nu fiu constrânsă. Nu suport niciun fel de autoritate”, a spus Teo Trandafir în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.