18 oct. 2023 | 22:36

”Talismanul” Alin Oprea a trăit emoții intense în luna de miere din Tenerife: ”În doi, la lumina lumânărilor!”. Ce dar de nuntă i-a oferit Medana Exclusiv

Monden
”Talismanul” Alin Oprea a trăit emoții intense în luna de miere din Tenerife: ”În doi, la lumina lumânărilor!”. Ce dar de nuntă i-a oferit Medana Exclusiv
”Timpul s-a oprit în loc și am trăit momente de neuitat.” - Alin Oprea

”Talismanul” Alin Oprea și Medana Oprea, mirii anului 2023, s-au răsfățat, după nunta de pomină, cu peste 500 de invitați, într-o binemeritată lună de miere. Ne-au vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre momentele romantice, petrecute în Tenerife, dar și despre volumul de poezii de dragoste, pe care Medana i l-a dedicat lui Alin, ca dar de nuntă, și a cărui lansare a avut loc în Spania.

Nunta Anului, cu 500 de invitați, pentru Alin și Medana Oprea

În august, după o perioadă relativ lungă de relație, Alin și Medana au decis să facă nunta, iar invitații, 500 la număr, au avut parte de o seară de vis într-unc adru pe măsură.

Medana avea să povestească despre nunta Anului, cu 500 de invitați, spunând atunci că: ”Alin a rămas înmărmurit și extrem de emoționat când am apărut îmbrăcată în rochia albă, cu voalul pe cap. I-au dat lacrimile și, în timpul ceremoniei religioase.

”Talismanul” Alin Oprea a trăit emoții intense în luna de miere din Tenerife: ”În doi, la lumina lumânărilor!”. Ce dar de nuntă i-a oferit Medana Exclusiv

Au avut nunta anului, cu 500 de invitați

Vezi aici: Dezvăluiri din culisele Nunții Anului, cu 500 de invitați. Povestea din spatele rochiilor de mireasă, cu perle aduse tocmai din Dubai EXCLUSIV

După momentul nunții, așa cum se obișnuiește, soții Alin și Medana Oprea, mirii anului 2023, au decis să plece în luna de miere, și au ajuns tocmai în Tenerife, despre care proaspătul însurățel ne-a povestit în exclusivitate.

”Talismanul” Alin Oprea, despre superba lună de miere din Tenerife: ”Serile au fost romantice, la lumina lumânărilor”

Solistul trupei ”Talisman”, Alin Oprea, și frumoasa lui soție, Medana Oprea, și-au jurat credință, luna trecută, într-un cadru feeric, într-un complex de lux din Otopeni.

După petrecerea cu ștaif, cu nu mai puțin de 500 de invitați, și care a ținut până în zori, mirii anului 2023 au plecat în tradiționala lună de miere, unde și-au încărcat bateriile și au petrecut zile și nopți de neuitat, într-un cadru romantic, așa acum de altfel îi stă bine unui cuplu proaspăt căsătorit.

Află și: ”Semnul bun” de la nunta lor. Gheorghe Turda, dezvăluiri în premieră de la mega-evenimentul cu 500 de invitați EXCLUSIV

Artistul ne-a povestit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre superba lor vacanță din Tenerife, de unde au revenit cu amintiri de neuitat:

”Timpul s-a oprit în loc și am trăit momente de neuitat. Ne-am bucurat unul de celălalt și împreună de frumusețea naturală a insulei, de Ocean, de vegetația luxuriantă, dominată de palmieri și de cactuși, de o climă foarte blândă și de bucătăria mediteraneană.

Serile au fost romantice, la lumina lumânărilor, într-un ambient presărat cu petale de flori și în muzica valurilor Oceanului, care era la doar câțiva pași de terasa apartamentului nostru.

Ne era dor de astfel de momente, în doi, în care `Povestea eternei iubiri` încă se scrie cu litere de aur”.

Medana Oprea și-a lansat, în Spania, în ”luna de miere”, volumul de poezii ”Povestea eternei iubiri”, dedicat soțului ei

Și Medana s-a arătat încântată de acest concediu, de timpul prețios petrecut alături de soțul ei, Alin Oprea.

”Talismanul” Alin Oprea a trăit emoții intense în luna de miere din Tenerife: ”În doi, la lumina lumânărilor!”. Ce dar de nuntă i-a oferit Medana Exclusiv

Proaspeții miri au fost în Tenerife, în luna de miere

Proaspăta doamnă Oprea spune că i-a oferit soțului un dar inedit, ca simbol al dragostei imense pe care i-o poartă:

”Am avut parte de momente sublime, în luna de miere. Am fost plecați în Tenerife, unde am reușit să ne deconectăm total și unde am avut parte de niște peisaje absolut superbe”, ne-a spus ea.

Citește și: Alin Oprea i-a pregătit miresei sale o nuntă ca în basme: ”Medana m-a cules de jos, m-a iubit, așa cum eram, cu averea confiscată” EXCLUSIV

Dar, în luna de miere, soția lui Alin Oprea a bifat și un alt moment important, lansarea volumului de poezii de dragoste, dedicat soțului ei, ca un valoros dar de nuntă. Medana ne-a vorbit despre cartea sa, apreciată de critici:

”Am avut o mare realizare și o mare bucurie, pentru că, la întoarcerea spre casă, Alin a revenit în țară, iar eu am rămas la Madrid, unde mi-am lansat volumul de poezii ”Povestea eternei iubiri”, apărută la Editura Ecou Transilvan, în cadrul festivalului de carte și arte CULTURO, organizat de domnul Mircea Florescu și găzduit de domnul Sorin Mușa Jarama.

A doua zi, la lansare, am avut onoarea să fiu reprezentată de un mare om de cultură, Antonio Calderon de Jesus, critic de artă, jurnalist profesionist UNESCO/A.C.P. I., Asociația Ibero-Americană a Corespondenților de Presă, Director de presă internațională al revistei Pacifico revista Americii și a Lumii.

Am fost onorată să o am alături și pe doamna Mariana Feride, președinta Uniunii Scriitorilor, un suflet nobil și atât de sensibil”, ne-a mai declarat Medana Oprea, exclusiv pentru Playtech Știri.

Premiată pentru volumul de poezii de dragoste, dedicat pentru ”Talismanul” Alin Oprea

Medana Oprea se bucură deja de succes, cu volumul său de poezii, în care își exprimă, în versuri, admirația pentru soțul ei, Alin Oprea, și pentru care a obținut deja un premiu important:

”Am primit, deja, la debut, primul meu premiu literar, “Corina Caragea”, oferit de domnul doctor Victor Măruțoiu, membru al Uniunii Scriitorilor, un talent desăvârșit în ale scrisului.

Mulțumesc din suflet și doamnei Nadia Farcaș, editorul meu, doamnei Corina Chiriac, artista noastră iubită, și nașului meu drag, Menis Yousry, marele psihoterapeut, care și-au pus la rândul lor amprenta pe volumul meu de poezii, lăsându-mi câteva rânduri minunate pe coperta cărții mele”.

”Talismanul” Alin Oprea a trăit emoții intense în luna de miere din Tenerife: ”În doi, la lumina lumânărilor!”. Ce dar de nuntă i-a oferit Medana Exclusiv

Medana Oprea la lansarea cărții ei, în Spania

Vezi și: Dezvăluirile lui Alin Oprea despre iubirea pe care o trăiește în acest moment. Anunțul artistului

Soții Alin și Medana Oprea au avut la nuntă zece perechi de nași. Este un record național, în showbizul românesc

”Talismanul” Alin Oprea și Medana Oprea s-au bucurat de una dintre cele mai frumoase nunți ale anului 2023. Ea a schimbat, la petrecerea desfășurată, luna trecută, două rochii de mireasă, având, alături, timp de 12 ore, o adevărată echipă de make-up, care în permanență i-a retușat machiajul și coafura, ca să arate impecabil.

Celebrul cuplu a ieșit în evidență și prin numărul de perechi de nași aleși, 10 la număr, printre care s-au numărat soții Bebe Mihu și Maria Dragomiroiu și Ionuț și Doinița Dolănescu.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Rețetă de post. Mâncare de prune uscate, un festin culinar
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Este obligatoriu până pe 25 iunie. Regulile oficiale au fost anunțate chiar acum
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro