16 apr. 2024 | 12:35

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV! Sunt jurații noului sezon MasterChef România VIDEO

Monden
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV! Sunt jurații noului sezon MasterChef România VIDEO
Informația momentului! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef. Anunțul conducerii Pro TV.

Informația momentului: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef! Noua apariție a celor trei bucătari, care au acceptat să formeze echipa juraților show-ului culinar, a fost anunțată de Pro TV, după ce aceștia s-au despărțit cu scandal de echipa de la Antena 1.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef

Fanii lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu le-au cerut bucătarilor să revină într-un nou format pe micile ecrane, după ce au întrerupt colaborarea cu echipa de la Antena 1, unde jurizau emisiunea Chefi la Cuțite. Iată că dorința li se împlinește, fiindcă Pro TV a făcut un anunț neașteptat.

Conducerea Pro TV a anunțat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor juriza noul sezon al show-ului culinar MasterChef în 2024. Producția este foarte încântată de colaborare, la fel ca bucătarii, acesta fiind punctul zero al carierei lor profesionale.

Anunțul făcut de șeful Pro TV Aleksandras Cesnavicius

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef.

Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Foștii jurați de la Antena 1 revin la „prima dragoste”

Au trecut 12 ani de când echipa Pro TV a lansat show-ul culinar MasterChef. Atunci au apărut pe micile ecrane și tinerii bucătari Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. De atunci până în prezent, cei trei au evoluat, schimbând colaborările și diversificându-și cariera.

Astăzi se întorc la „prima dragoste”. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor reveni în bucătăria unde a început povestea lor culinară în televiziune. Foștii jurați de la Antena 1 sunt întâmpinați de echipa Pro TV cu mândrie și emoție, potrivit declarațiilor directorului de programe Antonii Mangov.

„Pentru noi, înseamnă începutul”

MasterChef a fost locul în care au avut loc primele întâlniri între cei pasionați de arta culinară. Aici s-au dat primele șorțuri, s-au identificat primii bucătari ascunși sub stofele de concurenți. A fost începutul multor evenimente ce aveau să dicteze succesul foștilor jurați de la Chefi la Cuțite.

„MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare (…). Pentru noi, înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea”, a spus Chef Cătălin Scărlătescu.

Atât el, cât și Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt entuziasmați să revină pe micile ecrane, demonstrând tuturor că descoperirea secretelor din bucătărie nu se termină niciodată.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se CONFISCĂ BANII românilor. Decizia se aplică deja peste tot în România
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro