Victorie pentru Simona Halep la Roland Garros! Cu ce scor a câștigat și ce urmează pentru sportiva româncă

Victorie pentru Simona Halep la Roland Garros! Cu ce scor a câștigat și ce urmează pentru sportiva româncă

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o înfruntă joi, 30 mai, pe jucătoarea poloneză Magda Linette (27 de ani, 87 WTA), în turul secund de la Roland Garros.

Simona Halep joacă joi 30 mai,  în turul 2 la Roland Garros împotriva sportivei Magda Linette (locul 87 WTA).

ACTUALIZARE 5: Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Roland Garros. Sportiva româncă a reușit să câștige al treilea set – cu scorul de 6 la 3. Scorul final al partidei este, așadar, 6-4, 5-7, 6-3.

Simona Halep urmează să joace în turul al treilea de la Roland Garros cu învingatoarea dintre Lesia Tsurenko (27 WTA) si Aleksandra Krunic (76 WTA).

ACTUALIZARE 4: Magda Linette a revenit în fața Simonei Halep și a câștigat al doilea set cu 7 la 5.

ACTUALIZARE 3: Simona Halep a câștigat primul set cu scorul de 6 la 4 și conduce, în al doilea set, cu 4 la 3.

ACTUALIZARE 2: Simona Halep e aproape să câștige primul set – conduce cu 5 la 2.

ACTUALIZARE 1: Simona Halep s-a distanțat de adversara ei, scorul este de 3 la 2.

ACTUALIZARE: La ora 19:44, Simona Halep este la egalitate cu Magda Linette – scor 2 la 2 în primul set.


Partida dintre Simona Halep și Magda Linette se joacă pe arena „Suzanne Lenglen”.

E prima confruntare directă dintre Simona Halep și Magda Linette. Poloneza ocupă locul 87 în lume, iar cea mai bună performanță a sa la Roland Garros a fost reușită în 2017, când a ajuns până până în turul al treilea.

Adversara Simonei le-a declarat jurnaliștilor polonezi că are probleme de sănătate, înaintea confruntării de la Roland Garros.

„De ceva timp am migrene. La Bogota, criza a fost atât de puternică încât am ajuns la spital. Nu se știe de ce mi se întâmplă. Uneori am probleme când zbor, atunci mă panichez pentru că în aer, unde nu ai un doctor la îndemână, nu e cel mai plăcut lucru care ți se poate întâmpla. Partea cea mai rea e că poate dura chiar și o zi sau două. Dureri severe de cap și stare de greață, acestea sunt simptomele”, a declarat Magda Linette.

Simona Halep a ajuns în turul 2 la Roland Garros după ce a învins-o pe Ajla Tomljanovic cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, la capătul unui meci în care și-a vărsat nervii pe echipa sa, în timp ce Magda Linette a trecut de Chloe Paquet cu 3-6, 6-1, 6-2. Linette are doar 2 victorii în ultimele 9 meciuri pe care le-a disputat.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI