Secretul reușitei lui Lino Golden. După ce a fost aspru criticat, artistul a dat tot din casă

Secretul reușitei lui Lino Golden. După ce a fost aspru criticat, artistul a dat tot din casă
Lino Golden a ieșit învingător în lupta cu kilogramele. Secretul reușitei sale

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ambiție”, a scris recent Lino Golden pe contul de Instagram, în descrierea unui colaj cu el în cele două forme în care l-a pus viața, după ce gurile rele l-au criticat să transformarea sa a avut la bază o intervenție chirurgicală.

Secretul reușitei lui Lino Golden

Înainte de a deveni Lino Golden, Radu Cârstea era un tânăr nu cu mult diferit de alți adolescenți de vârsta sa. Era îndrăgostit de muzică, i se spunea Tzip și punea filmulețe pe Youtube cu el cântând. Avea 16 ani și un telefon primit la miezul nopții i-a schimbat viața.

„Eram prieten cu un DJ de la Alex. Pe la 00 îmi scrie el și îmi spune că răspund că e Alex Velea. Am zis că bine, eu sunt Fuego. Nu am crezut că e el. Mă sună iar și am rămas uimit. Mi-a zis că vrea să vin la București cu părinții, că vrea să mă crească ca artist.

M-am dus cu mama la studio și mi-a spus că nu avem cum să lucrăm de la distanță. Despărțirea de familie a fost greu, dar ușor, fiindcă ei m-au primit cald. M-au răsfățat, Antonia îmi făcea într-una toate prostiile să le mănânc, vorbea cu mama des și mi-a dat toată iubirea”, povestea el în 2018.

Odată mutat în casa familiei Antonia-Velea, transformările s-au ținut lanț pentru tânărul din Brașov. A devenit Lino, și-a schimbat stilul vestimentar și a reușit să slăbească mai bine de 30 de kilograme. Astăzi, este de nerecunoscut. Este un tânăr chipeș, talentat și mult mai încrezător în forțele sale decât înainte.

„Transformarea mea, pentru că eram supraponderal, a fost mare. M-a schimbat nu numai fizic, ci și ca mentalitate. Devii mai ordonat”, completa solistul.

Schimbarea sa se datorează mai multor sacrificii

Artistul a publicat recent mai multe mesaje pe contul de Instagram, cu care i-a atenționat pe critici că transformarea lui se datorează mai multor sacrificii, nu unei operații estetice care doar l-a ajutat să scape de surplusul de piele.

„Dacă voi credeți că slăbitul meu are vreo legătură cu vreo operație sunteți total greșiți. Operația pe care am făcut-o a fost ca să înlăture excesul de piele, după ce am slăbit 30 de kilograme.

Am muncit zilnic, mi-am schimbat total stilul de viață. Poate pentru unii nu înseamnă ceva wow, dar pentru un om ca mine a fost ceva ce mi-a schimbat total viața. Așa că fiți oameni buni”, a notat el pe Internet.