Antonia, ipostază interzisă minorilor. Cum s-a pozat iubita lui Alex Velea, toți au rămas mască

Antonia, ipostază interzisă minorilor. Cum s-a pozat iubita lui Alex Velea, toți au rămas mască
Antonia, ipostaza interzisa minorilor

Un lucru e cert, viața ar fi mult mai tristă dacă nu ar exista Antonia. Superba artistă și-a înnebunit admiratorii de pe Instagram cu ultima poză distribuită. E mai mult decât fierbinte. Cum s-a dezbrăcat iubita lui Alex Velea pe rețelele de socializare. Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place, nu?

Antonia, ipostază interzisă minorilor

Antonia este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase artiste din România. Pe lângă stilul fresh, modestia, bunătatea, talentul și umorul care o definesc și i-au adus milioane de fani din toate colțurile globului, cântăreața este considerată de către mulți cel mai frumos chip din lumea muzicii autohtone. Ochii verzi de felină, nasul conturat, buzele cărnoase, pielea măslinie și un trup de zeiță. Cum să nu o iubești? Antonia face ravagii în rândul domnilor, stârnind gelozii din partea domnișoarelor.

Iubita lui Alex Velea s-a pozat într-o ipostază incendiară, în dulcele stil caracteristic. Antonia a făcut să ofteze întreaga suflare masculină a planetei după ce s-a fotografiat așa cum doar Alex Velea o vede noaptea, în dormitor. Îmbrăcată într-un body minuscul, cu bikini negri și un top pe care scrie, reprezentativ, Thats hot, fanii au înroșit butonul de apreciere pe Instagram, lăsându-i mii de comentarii laudative, în care și-au exprimat admirația față de felul în care Antonia își menține trupul perfect la sală, etalându-și picioarele interminabile.

Antonia, criticată că arată precum un culturist

Acri sunt strugurii atunci când vulpea nu ajunge la ei, spune o celebră fabulă românească. Chiar dacă cei mai mulți dintre fanii Antoniei o admiră și laudă pe solistă pentru disciplina de care dă dovadă și efortul vizibil care-l depune la sala de forță pentru a se menține într-o formă de zile mari, gurile rele de pe Instagram au criticat-o pe iubita lui Alex Velea, spunând că arată precum un culturist.

Acest lucru nu a afectat-o pe frumoasa Antonia care continuă să arate impecabil, dându-și silința în fiecare zi de a arătat perfect. Picioarele tonifiate, pătrățelele de pe abdomen ascund perfect faptul că artista de 31 de ani ar fi născut trei copii. Și pentru că tot vorbim de copii și părinți, puțini sunt cei care știu că Antonia nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic, fiind crescută de tatăl său vitreg, Mihail Iacobescu, bărbatul cu care a avut întotdeauna o relație extraordinară.

„Nu a fost un copil care când îi spui nu am bani, nu pot să-ți cumpăr asta, să înceapă să se tăvălească pe jos. Îi spuneam: Uite, nu are tati și la salariu o să-ți ia!. Spunea înapoi: Bine, mami, bine, tati! Până la vârsta de 12-13 ani, dacă o duceam la școală mă pupa, pa tati și ne vedeam după. Apoi zicea, tati, nu te mai pup, că mă văd colegii”, povestea Mihail Iacobescu, acum ceva timp.