Ce a ieșit acum la iveală despre relația dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden. Iubitul Antoniei a făcut anunțul la tv

Ce a ieșit acum la iveală despre relația dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden. Iubitul Antoniei a făcut anunțul la tv
Noi amănunte despre scandalul dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh

Unul dintre scandalurile răsunătoare din lumea muzicală contemporană românească îi are ca protagoniști pe Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden. Și-au făcut acuzații dure în mediul online, și-au dat replici subtile și pe sticlă, Velea a rupt contractele tinerilor artiști într-un videoclip publicat pe Youtube, iar ”fiii” lui i-au răspuns prin diferite alte mesaje publicate pe Instagram. S-a luat o mică pauză de la acțiune, până recent, când șeful ”Golden Boy Society” a revenit cu noi declarații în acest sens.

Alex Velea, noi declarații despre scandalul dintre el Mario Fresh și Lino Golden

Mario Fresh și Lino Golden, cântăreți pe care Alex Velea și Antonia i-au primit în familia lor în urmă cu 5 ani, moment din care au fost numiți ”copii adoptivi”, au părăsit cu scandal casa de producție a protectorului lor în octombrie 2020. Cei doi au luat hotărârea că se pot descurca singuri în industria muzicală. Primul care a renunțat la colaborare a fost Mario, urmat la scurt timp de Lino. În cazul celui din urmă, situația a stat diferit. Ruptura a fost mai greu de digerat după ce ”părintele” lor a văzut că acesta s-a unit cu unul dintre rivalii săi, Abi Talent.

„Mă așteptam să se ajungă aici”

Întrebat recent dacă întrevede o reîntâlnire, Velea a mărturisit că niciunul dintre cei implicați nu-și doresc asta și că dezamăgirea persistă. Interpretul a adăugat că se aștepta ca la un moment dat relația lor să ajungă în acest punct.

„Niciodată nu mai văd o reîntâlnire! Nu vrea nimeni de acolo, fiecare e cu drumul lui. Dezamăgirea e acolo, am lasat-o acolo și am luat-o ca atare. Mă așteptam la un moment dat să se ajungă aici”, a declarat Alex Velea în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Zanni este noul protejat

Alex Velea și-a găsit un nou copil de suflet, pe numele lui Zannidache, participant la ”Survivor”. Tânărul i-a scris destăinuindu-i că versurile sale îl ating, punct din care s-a legat relația lor de prietenie, vedeta invitându-l la studio pentru a vedea dacă știe să cânte. „Zanni e flebețea mea, suntem toți cu sufletul lângă el, și copiii. Se adaptează oricărui mediu pentru că a trăit greu, a stat la mai multe cămine de copii, centre de plasament. A avut o viață grea. Nu e greu să se adapteze”, a mai spus Velea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI