Zanni de la Survivor, scandal monstru cu Lino Golden. Jigniri și acuze fără precedent

Zanni de la Survivor, scandal monstru cu Lino Golden. Jigniri și acuze fără precedent
Zanni de la Survivor este la cutite cu Lino Golden dupa ce acesta l-a parasit pe Alex Velea

Zanni de la Survivor, scandal monstru cu Lino Golden. S-au făcut jigniri și acuze fără precedent. De la ce a început totul, citiți în aricolul de mai jos.

Zanni de la Survivor l-a făcut cu ou și cu oțet pe Lino Golden. Care a fost reacția iubitului Alexiei Eram

Zanni de la Survivor a început un scandal monstru cu Lino Golden. Au fost aduse jigniri și acuze fără precedent. Zanni, revelația din echipa Faimoșilor de la Survivor România, sezonul 2, a devenit dușmanul de moarte al fostului concurent, Lino Golden, prietenul fiicei Andreei Esca.

La rândul lui, Lino Golden, concurent la primul sezon din Survivor, îl urăște și el de moarte pe Zanni Faimosul, chiar dacă, odată, cei doi au fost buni prieteni.

Cei doi erau colegi la studioul lui Alex Velea

Cei doi se întâlneau aproape în fiecare zi la studioul lui Alex Velea, omul care i-a propulsat pe amândoi în lumea muzicii, dar au sfârșit prin a se înjura și amenința reciproc prin intermediul rețelele de socializare.

Scandalul a început odată cu plecarea lui Lino Golden de lângă Alex Velea, acesta a fost motivul declanșării războiului total cu Zanni, puștiul crescut în orfelinat simțind că este datoria lui să-i sară în ajutor mentorului său.

Zanni l-a luat la mișto pe Lino Golden, într-un videoclip

Cei doi combatanți au avut un schimb dur de replici, iar Zanni a depășit limita bunului simț publicând un filmuleț în care avea o pereche de sâni falși, făcând aluzie la defectul fizic pe care Lino Golden îl avea după ce slăbise foarte mult.

Am găsit ț****e astea la gunoi și mi le-am pus eu pe piept. Tu ești Radu Cârstea eu sunt Lino Golden. Le-a cusut prost. Vreau să-mi iau un Panamera dar unul închiriat”, spunea Zanni în videoclipul cu pricina, care între timp a fost șters de pe contul de instagram al lui Zanni.

Cum l-a mai atacat Zanni pe iubitul Alexiei Eram

Zanni de la Survivor nu s-a oprit însă aici cu scandalul și i-a făcut public numărul de telefon lui Lino Golden, motivând că prietenul Alexiei Eram l-a înjurat și l-a amenințat. ”Se pare că unul dintre foștii mei colegi a decis să pună pe public, pe TikTok și după aia pe Instagram, să-mi pună numărul de telefon și să le zică la toți să mă sune.

Uitați, în timp ce vorbesc, îmi sună telefonul non-stop. Nu mi se pare ok să publici numărul cuiva de telefon, indiferent de certuri și de situație. După, a pus o poză cu tatăl meu care, știți și voi, este mort, și nu mi se pare ok să postezi chestii cu o persoană moartă care nu ți-a greșit cu nimic, în general. Vi-l las în descriere pe Youtube, să-i dați un report, pentru că aduce doare hate-speech, doar lucruri urâte”, a spus Lino Golden.